μπορει να εχεις δικιο αλλα καποιοι που μας εδωσε και τα 2 τηλεφωνα δεν τα δινουμε γιατι ηξερε οτι μπορει να φτασει εδω το πραγμα
Πολύ σωστή και παντελονάτη η θέση σου
αλλά ο προβληματισμός που έθεσα μένει αναπάντητος ???
μπορει να εχεις δικιο αλλα καποιοι που μας εδωσε και τα 2 τηλεφωνα δεν τα δινουμε γιατι ηξερε οτι μπορει να φτασει εδω το πραγμα
οχι δεν νομιζω οτι εχεις δικιο. δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια εχει παρασυρθεί από μεγάλο επικοινωνιακό προτέρημα.Πολύ σωστή και παντελονάτη η θέση σου
αλλά ο προβληματισμός που έθεσα μένει αναπάντητος ???
Φαίνεται πολύ κουβέντα και μελάνι για το τίποτα …
ερώτημα για τα περί κλειστού κυκλώματος
ποιος από τους παλαιούς έτυχε να βρει το πρώτο τηλέφωνο κλειστό
και μόνο το δεύτερο σε λειτουργία;
Η νέα γενιά με ποιο τηλέφωνο έρχεται σε επαφή ?
Και αφού το κύκλωμα έκλεισε όπως αφήνετε να εννοηθεί,
πως εισέρχονται οι νέοι και μη δοκιμασμένοι και «σεσημασμένοι» …
και αφού δεν της αρέσει η διαφήμιση και ο λόγος που γίνεται εδώ
ποιον από αυτούς που υποτίθεται ότι την «εκθέτουν» εδώ
τον έβαλε στην καραντίνα ;
Ρε μήπως έχουμε παρασυρθεί από το μεγάλο όντως επικοινωνιακό προτέρημα
που έχει έναντι του ανταγωνισμού και έχουμε φάει όλοι μας μεγάλο παραμύθι …
Αγαπητέ φίλε,να σου απαντήσω εγώ,και το κάνω διότι μιλάς σωστά και με ευπρέπεια....
Λοιπόν η Ευα είναι κατ' αρχάς μία "τίμια" πρόταση,όπως λέει και κάποιος φίλος στην κριτική του,διοτι ειναι μεν 40αρα,μιλάει με "ντοπιολαλιά",αλλά είναι πεντακάθαρη,κρατιέται πολύ καλά για τα χρόνια της και είναι εξαιρετική στο κρεβάττι.Ολα αυτά,συν το λογικό αντίτιμο που χρεώνει,την έχουν κάνει περιζήτητη,τουλάχιστον σε κάποιον κύκλο ανθρώπων που δεν ψάχνουν 20αρες και παράλληλα με το σεξ θέλουν να πουν και 2 κουβέντες....
Τώρα,σε οτι αφορά τα τηλέφωνα και τον "κλειστό" κύκλο.Η κοπέλλα δουλευει σε μια εταιρεία και προφανώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί αυτό που κάνει.Επιπλέον,υπάρχει πάντα και ο φόβος της αστυνομίας.....Τρόμαξε απο την δημοσιότητα που πήρε το όνομά της λόγω του site,και αποφάσισε να περιορίσει τον κύκλο των επαφων της.Οταν λοιπόν συναντά κάποιον με τον οποιον περνά καλά και της εμπνέει εμπιστοσύνη,του δινει ένα αλλο τηλέφωνο,στο οποιο απαντά μονον αν το νουμερο που καλει το εχει αποθηκεύσει,δηλαδή αν ειναι ηδη πελάτης της...Κατάλαβες?
Τώρα,όταν εγω την ρωτησα αν μπορώ να το δωσω αλλου,μου ειπε οκ.,αλλά μονον σε ατομα που γνωριζεις προσωπικά και θεωρεις οτι μπορεις να μου τα στειλεις....Υπάρχουν και αλλες 3-4 κοπέλλες που δουλευουν έτσι,εκ των οποιων 1-2 ειναι απο μασατζίδικα.
Για να δεχθει λοιπόν νεο ατομο,πρέπει να την πάρω π.χ. εγω που με ξέρει,και να της πω θα σε πάρει ο τάδε που εχει αυτό το τηλέφωνο....
Τώρα,αν αυτή κρινει οτι με τον τροπο αυτόν δεν εχει πελάτες και αρχίσει πάλι να συναντιέται με οποιον της τηλεφωνεί,ακόμα και στο πρώτο τηλέφωνο,αυτό ειναι δικό της θέμα....Εγώ σεβάστηκα την επιθυμία της...Μου φερθηκε σαν κυρία και της φερομαι σαν κύριος....
Αγαπητέ φίλε,να σου απαντήσω εγώ,και το κάνω διότι μιλάς σωστά και με ευπρέπεια....
Λοιπόν η Ευα είναι κατ' αρχάς μία "τίμια" πρόταση,όπως λέει και κάποιος φίλος στην κριτική του,διοτι ειναι μεν 40αρα,μιλάει με "ντοπιολαλιά",αλλά είναι πεντακάθαρη,κρατιέται πολύ καλά για τα χρόνια της και είναι εξαιρετική στο κρεβάττι.Ολα αυτά,συν το λογικό αντίτιμο που χρεώνει,την έχουν κάνει περιζήτητη,τουλάχιστον σε κάποιον κύκλο ανθρώπων που δεν ψάχνουν 20αρες και παράλληλα με το σεξ θέλουν να πουν και 2 κουβέντες....
Τώρα,σε οτι αφορά τα τηλέφωνα και τον "κλειστό" κύκλο.Η κοπέλλα δουλευει σε μια εταιρεία και προφανώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί αυτό που κάνει.Επιπλέον,υπάρχει πάντα και ο φόβος της αστυνομίας.....Τρόμαξε απο την δημοσιότητα που πήρε το όνομά της λόγω του site,και αποφάσισε να περιορίσει τον κύκλο των επαφων της.Οταν λοιπόν συναντά κάποιον με τον οποιον περνά καλά και της εμπνέει εμπιστοσύνη,του δινει ένα αλλο τηλέφωνο,στο οποιο απαντά μονον αν το νουμερο που καλει το εχει αποθηκεύσει,δηλαδή αν ειναι ηδη πελάτης της...Κατάλαβες?
Τώρα,όταν εγω την ρωτησα αν μπορώ να το δωσω αλλου,μου ειπε οκ.,αλλά μονον σε ατομα που γνωριζεις προσωπικά και θεωρεις οτι μπορεις να μου τα στειλεις....Υπάρχουν και αλλες 3-4 κοπέλλες που δουλευουν έτσι,εκ των οποιων 1-2 ειναι απο μασατζίδικα.
Για να δεχθει λοιπόν νεο ατομο,πρέπει να την πάρω π.χ. εγω που με ξέρει,και να της πω θα σε πάρει ο τάδε που εχει αυτό το τηλέφωνο....
Τώρα,αν αυτή κρινει οτι με τον τροπο αυτόν δεν εχει πελάτες και αρχίσει πάλι να συναντιέται με οποιον της τηλεφωνεί,ακόμα και στο πρώτο τηλέφωνο,αυτό ειναι δικό της θέμα....Εγώ σεβάστηκα την επιθυμία της...Μου φερθηκε σαν κυρία και της φερομαι σαν κύριος....
Mια μικρη διορθωση ;)[size=10pt][size=10pt][size=10pt]"Ή λέγε τι σιγής κρείTτον ή σιγήν έχε" [/size][/size][/size]
O zerim,αν και με πολύ λίγα posts,μιλάει πάντοτε σοφά.....Για να τον προκαλέσω,θα του πω οτι μετά απο ανατρεπτική σκέψη εχω αρχίσει να πιστευω οτι ειναι η ίδια η Ευα.......
Γεια σας συναγωνιστες η ΕΥΑ τελικα ειναι ΜΙΛΦαρα εκπληκτικη γυναικα, εχει συμπαθυτικο προσωπο καιαπο σωμα ειναι καλη για την ηλικια της(γυρω στα 40), στα του αθληματος σε γλυφει ολον απο κατω μεχρι επανω μεχρι να λιωσεις και το καλυτερο το ευχαριστιεται αυτο που κανει, σιγουρα θα την ξανασυναντουσα!!!!!!!!!!
Φαίνεται πολύ κουβέντα και μελάνι για το τίποτα …
ερώτημα για τα περί κλειστού κυκλώματος
ποιος από τους παλαιούς έτυχε να βρει το πρώτο τηλέφωνο κλειστό
και μόνο το δεύτερο σε λειτουργία;
Η νέα γενιά με ποιο τηλέφωνο έρχεται σε επαφή ?
Και αφού το κύκλωμα έκλεισε όπως αφήνετε να εννοηθεί,
πως εισέρχονται οι νέοι και μη δοκιμασμένοι και «σεσημασμένοι» …
και αφού δεν της αρέσει η διαφήμιση και ο λόγος που γίνεται εδώ
ποιον από αυτούς που υποτίθεται ότι την «εκθέτουν» εδώ
τον έβαλε στην καραντίνα ;
Ρε μήπως έχουμε παρασυρθεί από το μεγάλο όντως επικοινωνιακό προτέρημα
που έχει έναντι του ανταγωνισμού και έχουμε φάει όλοι μας μεγάλο παραμύθι …
Καλησπερα σε ολους.λοιπον την ευα την γνωρισα εκει γυρω στον απριλιο εκεινη την περιοδο δεν ειχα σχεση ετσι βρεθηκαμε 5 φορες,μεχρι καποια στιγμη βγηκαμε και για ποτο μετα την συναντηση.οντος επικοινωνιακη και ανετος ανθρωπος.απο τοτε μιλαμε ανελιπως αρκετα συχνα εχω να την δω απο τον ιουνιο.κρατησε το νουμερο το παλιο που ξεραμε ολοι και σε ατομα που δεν την επερναν μεσα στα μεσσανυχτα απλα εδωσε και το δευτερο τηλ για να την βρισκουν οι στανταρ πελατες ,λογο πρωινης εργασιας δουλευει μονο απογευματα με λιγα ραντεβου.εχει κανει μια στανταρ πελατεια και την ανανεωνει με συστασεις απο τους στανταρ..τωρα για αυτους που θελουν να την συναντησουν και δεν εχουν προσβαση τι να πω ...αφου επελεψε να αποσυρει την καταχωρηση της λιγο υπομονη φιλοι μου...να εισται καλα ολοι σαςΑπολυτα συμφωνω!!! αυτη ηταν η επιθυμια της και την σεβομαι και εγω
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα! ειμαι και εγω ενας απο τους παραπονεμενους εδω!που θελω να συναντησω την ευα μας! αλλα....παρολο που εχω πει σε πολλους να μου στειλουν το τηλεφωνο τησ μεσω πμ τιποτα! καταλαβενω ομως οτι πολλα γινονται και εχει χαθει η εμπηστοσηνη.εγω ιδικα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω πως γινονται τα κολπα!!ελπιζω καποια στιγμη καποιοσ να μας εμπηστευτη και εμας τουσ νεους οπωσ εκαναν και καποιοι αλλοι σε αυτουΣ γιατι το τηλεφςνο τησ Ευουλας ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.Να στε ολοι καλα!!!!Αν και είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα ήθελα πολύ να βρω τρόπο να τη συναντήσω και αν και έχω ήδη στείλει σε κάποιους από εσάς pm ζητώντας σας τηλέφωνο της κοπέλας..
οφείλω να ομολογήσω ότι μιλάς σωστά και εφόσον έχει κάνει η κοπέλα αυτή την επιλογή οφείλουμε να τη σεβαστούμε.
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα! ειμαι και εγω ενας απο τους παραπονεμενους εδω!που θελω να συναντησω την ευα μας! αλλα....παρολο που εχω πει σε πολλους να μου στειλουν το τηλεφωνο τησ μεσω πμ τιποτα! καταλαβενω ομως οτι πολλα γινονται και εχει χαθει η εμπηστοσηνη.εγω ιδικα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω πως γινονται τα κολπα!!ελπιζω καποια στιγμη καποιοσ να μας εμπηστευτη και εμας τουσ νεους οπωσ εκαναν και καποιοι αλλοι σε αυτουΣ γιατι το τηλεφςνο τησ Ευουλας ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.Να στε ολοι καλα!!!!