Επισκέπτης
Έχει αλλάξει και τηλέφωνο ή κάνω λάθος?
Πονηρούτσικο, θέλεις νά μάς ανακοινώσεις ότι μπορούμε νά τηλεφωνούμε.Εντάξει τό σακκουλευτήκαμε
Έχει αλλάξει και τηλέφωνο ή κάνω λάθος?
Όχι κάθε άλλο. Έχω αυτό που τελειώνει σε 016 αλλά βγάζει πάντα τηλεφωνητή.Πονηρούτσικο, θέλεις νά μάς ανακοινώσεις ότι μπορούμε νά τηλεφωνούμε.Εντάξει τό σακκουλευτήκαμε
άφησε μήνυμα
εγω παντως προχθες που μιλησα μαζι της μου ανεφερε οτι οσοι θελουν μπορουν να την βρουν...
ξανα προσπαθησε μπορει να εμεινε απο μπαταρια!
η ευα εχει δυο τηλ . ενα τελειωνει σε ......016 και το αλλο σε .....154 , προσπαθησε σε ενα απο τα δυο και εισαι ετοιμος για
Δεν είσαστε ανθρωποι.....ρε φίλε,το δευτερο τηλ. στο έδωσε για να το μοιράσεις?
Μετά παραπονιέστε γιατι δεν παίρνετε πληροφορίες.....
δυστυχως φιλε μου φαινεται οτι η μαλακια ειναι το εθνικο σπορ
με ειδες να γραφω ολων τον αριθμο ,
διαβασε πουθενα οτι ζηταω πληροφοριες για ευα
Αυτό ελειπε να γραψεις τον αριθμό.....Ρε φίλε,οταν πας με μια γυναικα που θελει να περιορισει τον κυκλο της και επειδη σε εμπιστευεται σου λέει "εχω και δευτερο προσωπικό κινητο,παρτο" δεν βγαίνεις να το πεις φορα παρτιδα.....Την εκθετεις,δεν το καταλαβαινεις?Αν εγω λοιπόν αυριο εχω ενα τετοιο τηλέφωνο και μου το ζητησεις,πως να στο δωσω οταν ξερω οτι θα το μαθει μετά η μισή Αθηνα?
Δεν εχω κατι προσωπικό μαζί σου,αλλά λιγη προσοχή δεν βλάπτει.....
Αυτό ελειπε να γραψεις τον αριθμό.....Ρε φίλε,οταν πας με μια γυναικα που θελει να περιορισει τον κυκλο της και επειδη σε εμπιστευεται σου λέει "εχω και δευτερο προσωπικό κινητο,παρτο" δεν βγαίνεις να το πεις φορα παρτιδα.....Την εκθετεις,δεν το καταλαβαινεις?Αν εγω λοιπόν αυριο εχω ενα τετοιο τηλέφωνο και μου το ζητησεις,πως να στο δωσω οταν ξερω οτι θα το μαθει μετά η μισή Αθηνα?
Δεν εχω κατι προσωπικό μαζί σου,αλλά λιγη προσοχή δεν βλάπτει.....
Μήνυμα σε τηλεφωνητή δεν αφήνω σχεδόν ποτέ. Έχω στείλει όμως γραπτό μήνυμα χωρίς απόκρυψη αριθμού εδώ και δυο μέρες. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει απαντήσει. Είδωμεν
αμαν ρε πουστη μου πως κανετε ετσι.εχετε το τηλεφωνο της ευας και κανετε λες και ξερετε το μυστικο του κρατους.συνελθετε ρε μια κοπελα ειναι που τα παιρνει για να σας κατσει.και τωρα λεει δουλευει λεει σε κλειστο κυκλο.στ αρχιδια μας.εχει τοσες μουναρες να γαμησουμε θα παρακαλαμε κιολας για να πληρωσουμε.ρε δεν πατε καλα
αμαν ρε πουστη μου πως κανετε ετσι.εχετε το τηλεφωνο της ευας και κανετε λες και ξερετε το μυστικο του κρατους.συνελθετε ρε μια κοπελα ειναι που τα παιρνει για να σας κατσει.και τωρα λεει δουλευει λεει σε κλειστο κυκλο.στ αρχιδια μας.εχει τοσες μουναρες να γαμησουμε θα παρακαλαμε κιολας για να πληρωσουμε.ρε δεν πατε καλα