Παιδιά καλησπέρα σας, όποιος έχει το τηλέφωνο της Εύας, ας μου το στείλει με pm. Ευχαριστώ!
Ποιος ο λογος του thread αν δεν ενημερωνεται τον νεο αιμα...για να συναντηθει με την κοπελα??αν θελεται να λετε τις εμπειριες σας...-πειτε τα μεσω msn...-αν δεν γουσταρει κ παλι η κοπελα η εχει σταματησει ας κανει αιτηση η ιδια να το διαγραψουν....-αλλιως δεν υπαρχει λογος να μ ην δινεται τηλ...-ουτε κοπελα σας να ηταν δηλαδη..
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα! ειμαι και εγω ενας απο τους παραπονεμενους εδω!που θελω να συναντησω την ευα μας! αλλα....παρολο που εχω πει σε πολλους να μου στειλουν το τηλεφωνο τησ μεσω πμ τιποτα! καταλαβενω ομως οτι πολλα γινονται και εχει χαθει η εμπηστοσηνη.εγω ιδικα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω πως γινονται τα κολπα!!ελπιζω καποια στιγμη καποιοσ να μας εμπηστευτη και εμας τουσ νεους οπωσ εκαναν και καποιοι αλλοι σε αυτουΣ γιατι το τηλεφςνο τησ Ευουλας ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.Να στε ολοι καλα!!!!
Λοιπον νομιζω οτι εχει παραγινει το θεμα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι ζητανε το τηλεφωνο της Ευας (παρα τα δεκαδες μηνυματα και ποστσ εδω αλλα και αλλου που εξηγουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πως και το γιατι δεν γινεται να ειναι φορα παρτιδα το τηλεφωνο της) ειναι νεα μελη με <10 μηνυματα.
ταιριαζει απολυτα η παροιμια ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.
τι εγινε ρε παιδες? σας σφυριξε κανενα φιλαρακι σας οτι μπες στο bou.com γιατι μοιραζουν φτηνα γαμησια?? και ειπατε ολοι ασ κανουμε κανενα λογαριασμο μπας και γαμησουμε στο ευκολο???
Οχι ρε μαγκες δυστυχως δεν ειναι ετσι. ολα στο ευκολο και στο απλο. και ατακες του τυπου οπως παραπανω απλα επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ατομα τα οποια δεν ειχαν ιδεα απο το σite γραφτηκαν μονο και μονο για να βρουν μια καποια τυχαια Ευα για την οποια ακουσαν κατι απο καποιον... και εαν παρουν το τηλεφωνο ...αντε γεια και σιγα μην ασχοληθουν αλλο η αμφιβαλλω εαν θα τους ξανακουσουμε ή εαν το 20% απο αυτους θα το εδινε σε αλλους το τηλεφωνο.
Και στην τελικη, ρε παιδες, εκει εξω υπαρχουν αλλες 500> γυναικες που κανουν την ιδια δουλεια και καλυτερη. γιατι δεν βγαινετε να ψαξετε και εσεις λιγο και να μας καταθεσετε και κριτικες?
Δυσκολο εεε??? τυχαιο??? δεν νομιζω...
πειτε με ακραιο αλλα εαν εχετε οντως επιχειρηματα περι του αντιθετου...σας ακουω.