santachiqita
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζει αν βγαίνει η ευα κάπου γιατί έχω καιρό να την πετύχω?
μου ειχε κανει πιπα πριν 16 χρονια στην Συγγρου , μαλιστα μου ειχε δωσεικαι την καρτα τηςτο κωλάντερο στο χερι μου ,αλλα από ότι θυμαμαι μετρια πραγματα
Γνωρίζει αν βγαίνει η ευα κάπου γιατί έχω καιρό να την πετύχω?
από εμφάνιση πάντως είναι πολύ καλή για την ηλικία της... έχει ωραίο κορμάκι και κρατιέται καλά...μόνο από κοντά βλέπεις ότι είναι γερασμένη, από μακριά δείχνει πολύ καλή για τα δεδομένα της Συγγρού... σιλικονάτα βυζιά και κώλος βραζιλιάνικος, στο κρεβάτι πάντως μετρια πράγματα..... τελευταία την είδα να βγαίνει ψηλά, στο ύψος είναι το club κούκλες....
ευχαριστω για τις απαντησεις! θα προσπαθησω να κατεβω σημερα! αλλα και αλλη φορες δεν την εχω πετυχει.. υπαρχει μηπως κανενα τηλεφωνο για ραντεβου?
χαχαχαχαχαχα ναι ρε... μεγάλη φίρμα..αν ήξεραν εκεί μέσα ότι είσαι ο Γλυκομούτσουνος, θα σε κέρναγαν και κανένα ποτάκι
Εγινε τετοιο πραγμα !!!!!!Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Τσίπρα από την Εύα Κουμαριανού
Το τι ζούμε σε αυτή τη χώρα, αδέρφια, δεν λέγεται! Ειδικά όταν αναφέρεται κανείς σε αυτή φοβερή και… τρομερή κυβέρνηση.
Μαθαίνουμε, λοιπόν, τώρα, ότι η διεθνούς φήμης τρανσέξουαλ Ελληνίδα performer Εύα Κουμαριανού έκανε μια φοβερή αποκάλυψη για τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα
Δεν είναι αστείο ούτε φάρσα!
Η Εύα Κουμαριανού αποκάλυψε πως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο Νίκος Καρανίκας, δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας τις «Κούκλες», το κέντρο εναλλακτικής διασκέδασης με τις drag queen, όπου η ίδια δίνει ρεσιτάλ με την παράσταση «Τη λένε Εύα».
Μιλώντας στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Εύα αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Καρανίκα στις «Κούκλες» και είπε:
«Όταν μου το είπαν (σ.σ. ότι ήρθε ο Καρανίκας), εγώ νόμιζα ότι ήταν ηθοποιός, γιατί δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά.
Μετά, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα.
Του είπα, μάλιστα: “Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ”. “Ναι, ναι, γιατί να μην έρθει;”, μου απάντησε εκείνος.
Πολύ ελεύθερος άνθρωπος και η παρέα του πολύ ωραία».
Και συνέχισε η Εύα Κουμουριανού για το τετ-α-τετ με τον Καρανίκα: «Συζητήσαμε αρκετή ώρα γιατί ξέρω τον ξάδερφό του.
Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια γνώριζα τον ξάδερφό του.
Έμαθα και νέα για αυτόν, ότι έχει παντρευτεί και έχει κάνει δύο παιδιά».
Όταν η ίδια, μάλιστα, ρωτήθηκε γιατί ο Καρανίκας έφαγε «κράξιμο» που πήγε στις «Κούκλες», απάντησε:
«Κάποια γνωστή δημοσιογράφος σε κάποια εκπομπή είπε το εξής:
“Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος πρωθυπουργού να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί;”. Δηλαδή τι θέλει; Να προσβάλει τον κόσμο τον νορμάλ, τους μεγάλους ανθρώπους, τις γυναίκες, τις κοπέλες που έρχονται και κάνουν τα bachelor party; Τι είναι το μαγαζί; Δεν ντρέπεται λίγο; Επιτέλους ας σταματήσουν. Από το μαγαζί έχει παρελάσει όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Νευριάζω πολύ. Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας, τον ιδρώτα μας για να διασκεδάζουμε τον κόσμο
την ειδα προχθες στις Κουκλες... ενταξει ρε παιδια.. μεγάλωσε.. δεν είναι για την πιάτσα κατά την άποψή μου... βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
το 1986 Ιούνιο μήνα Συγγρού η Εύα μπροστά κ μια ουρά πίσω απο μότο κ ιχ φοβερή κ καλός χαρακτήρας όσοι τη ξέρουν θα καταλάβουν ίσως η ποιό ωραία τρανς της εποχής βέβαια ξεχωρηζε τοτε κ η διορελα μπαργουμαν της στρας. τη θύμαμε τώρα!!!!!! Χαβαλε με τα μηχανάκια τοτε κ μετα ποτό στη στρας με τη πολύ σοβαρή Μέμα αφεντικό της στρας κ την Εύα να χορεύει κ όλοι να χαλβαδιαζουμε .....αρκετά είπα κ θυμήθηκα την ηλικία μου αλλη φορά κιαλαΈτος 1983 καλοκαίρι, είμαι με τη μηχανή μεταξύ express service και Σκρά και το μποτιλιάρισμα πρωτοφανές. Πλησιάζω και βλέπω μία πραγματική Θεά, ήταν η Εύα. Τα μηχανάκια παραταγμένα και οι ΙΧήδες έβγαζαν τα κεφάλια τους από τα παράθυρα, όλοι την χαζεύουν. Πέρασαν 27 χρόνια από τότε... Πάντως το κορμί της, κατά την άποψή μου, είναι πάρα πολύ καλό και σήμερα.
το 1986 Ιούνιο μήνα Συγγρού η Εύα μπροστά κ μια ουρά πίσω απο μότο κ ιχ φοβερή κ καλός χαρακτήρας όσοι τη ξέρουν θα καταλάβουν ίσως η ποιό ωραία τρανς της εποχής βέβαια ξεχωρηζε τοτε κ η διορελα μπαργουμαν της στρας. τη θύμαμε τώρα!!!!!! Χαβαλε με τα μηχανάκια τοτε κ μετα ποτό στη στρας με τη πολύ σοβαρή Μέμα αφεντικό της στρας κ την Εύα να χορεύει κ όλοι να χαλβαδιαζουμε .....αρκετά είπα κ θυμήθηκα την ηλικία μου αλλη φορά κιαλα