Νέα

Εύα Κουμαριανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsia1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη. Παντως οταν ειχα παει εγω μαζι της ηταν τρομερη!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν εχει κανει αλαγη φυλου?το εργαλειο δλδ λειτουργει κανονικα?

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Μια χαρα λειτουργει αλλα ετσι κι αλλιως εμενα αυτο δεν με ενδιεφερε γιατι δεν την ηθελα για ενεργητικη.Μου αρεσε που ηταν μονο παθητικη.Πραγματικη γυναικα. Ηταν η καλυτερη βραδια της ζωης μου!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σεβασμός στην στρατηγό και παλαίμαχο πλέον κυρία Εύαααααααααααα!!! :tickedoff:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.564
Πόντοι
456
Μια χαρα λειτουργει αλλα ετσι κι αλλιως εμενα αυτο δεν με ενδιεφερε γιατι δεν την ηθελα για ενεργητικη.Μου αρεσε που ηταν μονο παθητικη.Πραγματικη γυναικα. Ηταν η καλυτερη βραδια της ζωης μου!!!
μεγάλε αν στην Κουμαριανού βρήκες τη πραγματική γυναίκα και αυτή ηταν η καλύτερη βραδυά της ζωής σου... θα σου προτεινα να το κοιτάξεις λιγο αυτό το θεματάκι με καποιον ειδικο...

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Ακου φιλαρακο να σου πω. Μια γυναικα (ή μια τρανς) μπορει να παει με πολλους αντρες. Ενα ειναι το σιγουρο οτι δεν θα αποδωσει το ιδιο με ολους. Εγω εδω καταθετω την προσωπικη μου αποψη χωρις να το παιζω ο τρομερος εραστης. Παντως απο οσες τρανσεξουαλ εχω παει η μονη που με εκανε να νιωσω οτι πηγα με γυναικα ηταν η ευα. Και στην συμπεριφορα και στο κρεβατι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.564
Πόντοι
456
Ακου φιλαρακο να σου πω. Μια γυναικα (ή μια τρανς) μπορει να παει με πολλους αντρες. Ενα ειναι το σιγουρο οτι δεν θα αποδωσει το ιδιο με ολους. Εγω εδω καταθετω την προσωπικη μου αποψη χωρις να το παιζω ο τρομερος εραστης. Παντως απο οσες τρανσεξουαλ εχω παει η μονη που με εκανε να νιωσω οτι πηγα με γυναικα ηταν η ευα. Και στην συμπεριφορα και στο κρεβατι.
ρε φιλε αυτο ακριβως σου λεω... ψάχνεις να βρει γυναικα αναμεσα σε τρανς ?? πας δηλαδη με τρανς για να νιωσεις οτι εισαι με γυναικα ?? δεν κολλαει...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
παρ' ολο που ειναι μεγαλη σε ηλικια, χωρις να ξερω ακριβως ποσο χρονων ειναι, εχει κορμαρα, αρκετα ομορφο προσωπο και πολυ διαθεση να σε ευχαριστησει. αλλα αν θελεις να ειναι ενεργητικη, απλα διαλεξε αλλη...

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
ρε φιλε αυτο ακριβως σου λεω... ψάχνεις να βρει γυναικα αναμεσα σε τρανς ?? πας δηλαδη με τρανς για να νιωσεις οτι εισαι με γυναικα ?? δεν κολλαει...

Δεν ψάχνω κάποια τρανς για να νιώσω ότι είμαι με γυναίκα. Κατά κανόνα πάω με γυναίκες.
Αν όμως μου αρέσει κάποια τρανς (προϋπόθεση για μένα είναι να μοιάζει σε γυναίκα) θα πάω μαζί της.
Επίσης θέλω να είναι μόνο παθητική.
Υπό τις προϋποθέσεις που ανέφερα η Εύα για μένα είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για κάποιον με τα δικά μου ερωτικά θέλω.
Τώρα, αν κάποιος έχει άλλες επιλογές στο συγκεκριμένο target group αποδεκτό και κατανοητό. Εγώ κρίνω και αξιολογώ πάντα με τα δικά μου κριτήρια. Είμαι προφανώς υποκειμενικός για κάποιους, αλλά και ποιος δεν είναι.

Κάτι ακόμα, η Εύα (όπως και άλλοι τόνισαν εδώ μέσα) είναι και μια καλλίτεχνις. Και αν η κοινωνία μας δεν ήταν όπως είναι θα είχε ανεβεί ακόμη πιο πάνω στην κλίμακα του χώρου.

ACAB

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρα τα λεει ο ριγας...Τι δεν κατάλαβαινετε...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
εγώ πάλι νομίζω ότι μια χαρά τα λέει ο Γλυκομούτσουνος !

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Τί ακριβως δεν καταλαβαινετε βρε παιδια? Νομιζω οτι ημουν απολυτα σαφης σε αυτα που ειπα.

7GRAFIKOS7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ΕΥΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ...ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ...ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.... :headbang: :uglystupid:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Ο,τι και να λετε εσεις η ευα ειναι ΘΕΑ!!!!

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Ο,τι και να λετε εσεις η ευα ειναι ΘΕΑ!!!!
δεν την κατηγορησε κανεις μην τρελενεσαι, ειναι ομορφη με καλο κορμι και απο οτι ξερω και καλος χαρακτηρας. απλα οπως ειπε και ενας αλλος φιλος πιο πανω ειναι μονο για ενεργητικους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom