You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εύα Κουμαριανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsia1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 216
H Εύα εκτός του ότι είναι πανέμορφη και σέξι είναι και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, τραγουδίστρια και σόουγούμαν.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Το βιβλίο που κρατά στο χέρι θα το παρουσιάσει στην Στοα του Βιβλίου
Τετάρτη 27/06
Ώρα 19.00
Αίθουσα Λόγου
«Το ταξίδι της ζωής μου»
Παρουσίαση βιβλίου της Εύας Κουμαριανού
Εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης
Τετάρτη 27/06
Ώρα 19.00
Αίθουσα Λόγου
«Το ταξίδι της ζωής μου»
Παρουσίαση βιβλίου της Εύας Κουμαριανού
Εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Eχουμε και οραματιστες βλεπω στη σελιδα μας.Δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε μου ακριβως.Κ μη λες μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η μοιρα στον καθενα.Αν εχεις τοσα νευρα και μισος και θες να δικασεις τους ανθρωπους ισως να δοκιμαζες κατι αλλο.Να κανεις καμια βολτα,καποιο χομπυ για να χαλαρωνεις.ακομα ενα γερασμενο τραβελι που θα πεθανει σε καποιο παγκακι αφραγκη και νηστικια σε λιγα χρονια.
οσο θα υπαρχουν αγαμητες κρυφοπουστες να τα χωνουν τα ευρω τους,θα περναει καλα παντως.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Eχουμε και οραματιστες βλεπω στη σελιδα μας.Δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε μου ακριβως.Κ μη λες μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η μοιρα στον καθενα.Αν εχεις τοσα νευρα και μισος και θες να δικασεις τους ανθρωπους ισως να δοκιμαζες κατι αλλο.Να κανεις καμια βολτα,καποιο χομπυ για να χαλαρωνεις.
Επισκέπτης
τι κακία και φθόνος είναι αυτός?? μπορεί μόνο να εκπορεύεται απο ζήλεια η απο την αποτυχία της ζωής του άλλου σε συνδυασμό με απόλυτη έλλειψη ευφυίας ώστε να μην μπορεί να κατανοήσει τον απέναντί του, μηδενική συναισθηματική νοημοσύνη...
ακομα ενα γερασμενο τραβελι που θα πεθανει σε καποιο παγκακι αφραγκη και νηστικια σε λιγα χρονια.
οσο θα υπαρχουν αγαμητες κρυφοπουστες να τα χωνουν τα ευρω τους,θα περναει καλα παντως.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
ε αμα ειναι να σε βρει κανενας ντουβρουτζας... αστο καλυτεραΠαρεμπιπτόντως, μαύρηχήρα βλέπω την φωτό σου και μου έρχεται το αίμα στο κεφάλι !
θέλω να σε καβαλλήσω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
ακομα ενα γερασμενο τραβελι που θα πεθανει σε καποιο παγκακι αφραγκη και νηστικια σε λιγα χρονια.
η ευα ειναι απλως θεα και οσοι την κατηγορουν το κανουν επειδη ζηλευουν. Μια φορα ειχα παει μαζι της και ηταν απιστευτη και πανεμορφη. Απλως η κοπελα λειτουργει κυριως ως παθητικη. Κακο ειναι αυτο? Άλλο αν οι περισσοτεροι ψαχνουν ενεργητικες transexuals για ευνοητους λογους!!!
διορθωση: λειτουργει μονο ως παθητικηη ευα ειναι απλως θεα και οσοι την κατηγορουν το κανουν επειδη ζηλευουν. Μια φορα ειχα παει μαζι της και ηταν απιστευτη και πανεμορφη. Απλως η κοπελα λειτουργει κυριως ως παθητικη. Κακο ειναι αυτο? Άλλο αν οι περισσοτεροι ψαχνουν ενεργητικες transexuals για ευνοητους λογους!!!
μπορω να πω οτι οντως για την ηλικια της κρατιεται μια χαρα και εχει κορμαρα, αλλα για σεξ δεν θα ελεγα οτι ειναι τιποτα σπουδαιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις