TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ατιμουλη θα φας καλατασο αλλη ηθελα αλλα και οι φιλες απο την σχολη καλες ειναι
ατιμουλη θα φας καλατασο αλλη ηθελα αλλα και οι φιλες απο την σχολη καλες ειναι
θες παρέα να έρθω απο εκεί να βάλω κ εγω ενα χεράκι εεετασο αλλη ηθελα αλλα και οι φιλες απο την σχολη καλες ειναι
τι να βαλειςθες παρέα να έρθω απο εκεί να βάλω κ εγω ενα χεράκι εεε
το γέρικο μ κ πεινασμένο μ γκαβλι τι άλλο γερομπισμπικι..τι να βαλεις
φωτογραφια το γκαβλι του σοχο απο ταινια πορνοτο γέρικο μ κ πεινασμένο μ γκαβλι τι άλλο γερομπισμπικι..
σσσσσσ σε πήρανε χαμπάριφωτογραφια το γκαβλι του σοχο απο ταινια πορνο
αυτο καλο ειναι αδελφε ναι τελειωνουμε με ολα αυταΚαλημέρα στο αστερι κ στην παρεα της.. Χθες που ήμουν σε ένα νήμα δίπλα βγήκε ένας κ είπε δυο λαλακιες κ σήμερα που ήθελα να του απαντήσω δεν βρήκα τα μην του τύπου τα έσβησε κάποιο χέρι εδω που γράφει ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι δεν βγήκε κάποιος να πει η να σβήσει ενα ποστ γιατι άραγε εεεεεε
να μου το πείς για να φύγω να παω στην πατρίδα μ χα χα εγω ξερω ενα είπα στην κάβλα για ραντεβού την τρίτη κ μου λέει έχω φούλ μέχρι πέμπτη απο παρασκευή ραντεβού εσύ μου είπε μαν μπουκάλα ο Σόχο..Μην ασχολεισαι σοχο.Δεν εχει νοημα.Ολοι ξερουμε τι γινεται και το παιζουμε κινεζοι.Οταν γινει ομως το μπαμ τοτε θα δουμε τι θα γινει
ξερεις εσυνα μου το πείς για να φύγω να παω στην πατρίδα μ χα χα εγω ξερω ενα είπα στην κάβλα για ραντεβού την τρίτη κ μου λέει έχω φούλ μέχρι πέμπτη απο παρασκευή ραντεβού εσύ μου είπε μαν μπουκάλα ο Σόχο..
αρκεί να γίνει κ εδω μαν δεν λεω να μην λες την γνώμη σ απλά εδω γίνεται μπουλιγκ αυτο λεω..αυτο καλο ειναι αδελφε ναι τελειωνουμε με ολα αυτα
ειπαμε αν δεν σταματησει ολο αυτο ολοι θα χασουμεαρκεί να γίνει κ εδω μαν δεν λεω να μην λες την γνώμη σ απλά εδω γίνεται μπουλιγκ αυτο λεω..
δεν με κατάλαβες μαν πως το είπα παρά τον πόλεμο που δέχεται είναι πάντα σχεδόν φούλ αυτο λεω μαν..Και τι ηθελες δλδ να μη σου πει οτι ειναι φουλ και να στριμωξει ενα ραντεβου;
Σόχο επειδή μάλλον ξέρω για ποιον λες... έγιναν αναφορες για τον συγκεκριμένο...Προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους modΚαλημέρα στο αστερι κ στην παρεα της.. Χθες που ήμουν σε ένα νήμα δίπλα βγήκε ένας κ είπε δυο λαλακιες κ σήμερα που ήθελα να του απαντήσω δεν βρήκα τα μην του τύπου τα έσβησε κάποιο χέρι εδω που γράφει ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι δεν βγήκε κάποιος να πει η να σβήσει ενα ποστ γιατι άραγε εεεεεε
αγάπη μ γλυκιά ξέρεις οτι σε συμπαθώ δεν το λεω για σενα κ απο εδω έχουν γίνει αναφορές απο πολλά μέλη αλλα μας γράψανε εκει που δεν πιάνει μελάνι αυτο λεω εγω δυο μέτρα κ δυο σταθμά αυτο είναι όλο..Σόχο επειδή μάλλον ξέρω για ποιον λες... έγιναν αναφορες για τον συγκεκριμένο...Προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους mod
Καλημέρα στην οικοδέσποινα. .
ελααα λεςςςς μπααα δεν νομίζω μαν..Μη τους εκθετετε παρακαλω.... θα βγει κανας κακοπροαιρετος τωρα να πει οτι προσεχουν επιλεκτικα καποια νηματα....
το εεε που ειναιαγάπη μ γλυκιά ξέρεις οτι σε συμπαθώ δεν το λεω για σενα κ απο εδω έχουν γίνει αναφορές απο πολλά μέλη αλλα μας γράψανε εκει που δεν πιάνει μελάνι αυτο λεω εγω δυο μέτρα κ δυο σταθμά αυτο είναι όλο..
θα το βάλω στο άλλο νήμα απο εκεί ρε μουσταλευριά..το εεε που ειναι
Σόχο επειδή μάλλον ξέρω για ποιον λες... έγιναν αναφορες για τον συγκεκριμένο...Προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους mod
Καλημέρα στην οικοδέσποινα. .