TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
γυρω γυρω το πας και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανηο μουσταλεριας πέρνει πίσω σύστημα μαν δεν δίνει
γυρω γυρω το πας και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανηο μουσταλεριας πέρνει πίσω σύστημα μαν δεν δίνει
τασουλη ανευρεθη ο κόλος για πολυ καλη καταστασησυγνωμη κυρια ευα δεν φταιω εγω αλλα αυτος ο σοχχακος παντου εγω κωλο θελω και ο σοχχακος να ειναι δεν θα μπη στον δικο μου
με ποιον μοιαζητασουλη ανευρεθη ο κόλος για πολυ καλη κατασταση
ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις δεν θα το βρεις το κολαρακι που ζητειςμε ποιον μοιαζη
για να μπείς στην πισω τρύπα απο το μωρο πρέπει να είσαι πέτρα κ ο γέρος εδω χλωμό το κόβω μαν μελατος είναιτασουλη ανευρεθη ο κόλος για πολυ καλη κατασταση
εγω της ευας θελω αλλα οκ συμβιβαζομαι προσφορα και ζητηση να υπαρχει αδελφε νταραβερι να γινετε κοινως καταλαβες ετσι ;)ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις δεν θα το βρεις το κολαρακι που ζητεις
που το ξερεις τον δοκιμασες ;)για να μπείς στην πισω τρύπα απο το μωρο πρέπει να είσαι πέτρα κ ο γέρος εδω χλωμό το κόβω μαν μελατος είναι
εγω της ευας θελω αλλα οκ συμβιβαζομαι προσφορα και ζητηση να υπαρχει αδελφε νταραβερι να γινετε κοινως καταλαβες ετσι ;)
για να μπείς στην πισω τρύπα απο το μωρο πρέπει να είσαι πέτρα κ ο γέρος εδω χλωμό το κόβω μαν μελατος είναι
γιωργο οπως ειδες ο σοχο με ξερει καλα ;) ξερει πως την εχω κααι ποση εγω νιπτω τας χειρας μουΣοχο, καταλαβαινεις οτι προσπαθουν να σε ξεμωρανουν ετσι; Στο λεω αυτο γιατι με το να γραφεις για μωρο, δεν στρεφεις προς την ευα την συζητηση, ισα ισα επιβαρυνεις την θεση σου.
εχει και φακελο στο μπου σαν τσοντοβιντεακιας ;)λοιπον ανευρεθει και ο εραστης του κόλου ποιος να ειναι αραγε
οκ δεν απαντησες στους συναγωνιστες που ξερεις οτι εγω την εχω μελατηΓια να μπείς στην κολάρα της Εύας πρέπει να είσαι δυνατό σφυρί εσύ Καρυπίδη είσαι γέρος δεν είσαι σαν εμένα κατάλαβες εεεε
αντέχεις να το δείς όλο η θα πάθεις κατι εε 45 λεπτά περίπου εεε για πολύ σφυρί λέγε αντέχειςεχει και φακελο στο μπου σαν τσοντοβιντεακιας ;)
εδω δεν απαντας ομως....οκ δεν απαντησες στους συναγωνιστες που ξερεις οτι εγω την εχω μελατη
αντέχεις να το δείς όλο η θα πάθεις κατι εε 45 λεπτά περίπου εεε για πολύ σφυρί λέγε αντέχεις
λόγω ηλικίας ρε που να το ξέρω αλλιώς τόσα μουνιά έχει εδω με μου στο γέρους θα ασχολούμαι...οκ δεν απαντησες στους συναγωνιστες που ξερεις οτι εγω την εχω μελατη
καλως τον αντρα τον βαρυ και ασηκωτοΚαλημέρα στο αστεριιιι
τωρα τα λες όμορφο για αυτό κ σε αγαπάω ...καλως τον αντρα τον βαρυ και ασηκωτο