TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Εγώ δε ξέρω...δεν είναι η δουλειά μου να δίνω ψιλες και κοντές..εγώ για άλλο λόγο μπήκα...αλλά το νήμα κατάντησε εκπομπή του Τράγκα
Αυτή είναι η μαγεία του ;)
Εγώ δε ξέρω...δεν είναι η δουλειά μου να δίνω ψιλες και κοντές..εγώ για άλλο λόγο μπήκα...αλλά το νήμα κατάντησε εκπομπή του Τράγκα
αν καθησουμε να κανουμε τον πρακτορα καθε φορα που θελουμε να γαμησουμε η να εχουμε καποιο ραντευου με καποια κοπελα θα πρεπει να κατεβαινουμε καθε ημερα ομονοι ακαι να παιρνουμε καρτοκινητο ουτε να ειμαστε απαγωγειςΟ μόνος λόγος να μην βγει το τηλέφωνο είναι να μην το δίνεις.
Για αυτό υπάρχουν τα πορνοκινητα, για να μπορείς να αλλάζεις τον αριθμό ανά βδομάδα.
Το ότι το τηλέφωνο το δικό μας ή των κοριτσιων μπορεί να κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή είναι μέσα στο παιχνίδι.
αν καθησουμε να κανουμε τον πρακτορα καθε φορα που θελουμε να γαμησουμε η να εχουμε καποιο ραντευου με καποια κοπελα θα πρεπει να κατεβαινουμε καθε ημερα ομονοι ακαι να παιρνουμε καρτοκινητο ουτε να ειμαστε απαγωγεις
Συμφωνω οτι εγινε για καλο αλλα ρε γαμωτο πως γινεται το συγκεκριμενο ατομο να ξερει τα παντα για ολα τα κοριτσια;
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. . .
καλημερα μωρακια ομορφη κυριακη να εχουμε.. φρονημα σας θελω γιατι θα πραξω οπως ο βεγγος στη ταινια χαχχαχ
θεος ο θου βου
θεα της καβλας κ συ
σευχαριστω μωρο μου!η καλυτερη εκπαιδευση ειναι το παραδειγμα,σε μερικες περιπτωσεις βεβαια και το παραδειγμα προς αποφυγη!δυστηχως ομως επειδη μαθαινουμε και απο τα λαθη μας καποιοι τα μαθαινουν οταν ερθει η ωρα να τα πληρωσουν!και οχι οταν το κανουν μεσα σε αυτους και εγω γιατι λαθη κανουμε ολοι μας!ομως μπορει να πουλησα πνευμα μαγκια κτλ ανθρωπο ποτε δε πουλησα!τι απεμεινε??ακομα καιγεται το χερι μου γιατι για καποιους εβαζα το χερι μου στη φωτια... αυτα και καλη κυριακη μωρακια ομορφα..
ουτε για τον εαυτο μου δεν βανω χερι στη φωτια πια
διαφωνω!!ο μονος σωστος συνοδοιπορος ειναι ο εαυτος σου!!κανεις αλλος!αυτο καταλαβα πλεον
διαφωνω!!ο μονος σωστος συνοδοιπορος ειναι ο εαυτος σου!!κανεις αλλος!αυτο καταλαβα πλεον
ισως
αλλα κ αυτοςο πουστηςμε χει πουλησει κανα δυο φορες
οταν τον αγαπησεις πραγματικα τον εαυτο σου τζιμυ μου και δεν τον αφηνεις να τον εκμεταλευονται δε θα σε ξαναπουλησει! εισαι εξαιρετικος ανθρωπος και στο λεω ειλικρινα..και πιστευω θα το καταφερεις αν δεν το χεις κανει ηδη
Μωράκια εχεμύθεια το α και το ω... Προσέχω κ εγώ πολύ και στις συναντήσεις φορώ αντρικό άρωμα η unisex ,ώστε με τις αγκαλιές και το άρωμα να μείνει να μην υποψιαστεί η σύζυγος-κοπελα τπτ. ..κραγιόν κτλ προσοχή ονόματα κ διευθύνσεις ακόμα και να ήξερα εγώ προσωπικά δε δίνω για κανέναν και σε κανέναν..ούτε με πληρωμή!!είμαι αδέκαστη