eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
ρε ξουρισε μου τα κακαλαΚ μια απο το αρχείο μ ετσι με καβλες πρωι πρωι υγ βλέπεις γερο ξουρα...
παρτούζα ποτε θα την πάρουμερε ξουρισε μου τα κακαλα
ρε ντροπη του φορουμ που θες και παρτουζα βρωμογερε σε 5 ημερες θα παρεις την συνταξη σουπαρτούζα ποτε θα την πάρουμε
για αυτο στο λεω απο τωρα να ξέρεις ρε να έχεις λεφτα πανω σ άιντερε ντροπη του φορουμ που θες και παρτουζα βρωμογερε σε 5 ημερες θα παρεις την συνταξη σου
giωργο προσπαθει να το παιξη τζοβενο ο γεροπαραλλημενοςγερο σοχο ολα καλα
καλα καλα εδω στην γύρα κ εγω εσύ οκ ποτε θα είσαι έτοιμος για το μωρο σε περιμένει αντέχειςγερο σοχο ολα καλα
τα λεμε φευγω για βόλτα με την βέσπα μgiωργο προσπαθει να το παιξη τζοβενο ο γεροπαραλλημενος
περε την δικια μου ρετα λεμε φευγω για βόλτα με την βέσπα μ
καλημερα αγορινες!ο λουκας ειναι σε εξωτικα μερη και πινει μοχιτο!εχετε τους χαιρετισμους του και την αγαπη του! καποιος λεει διεγραψε το λογαριασμο του εμαθα... καποιος τον χακαρε..κατι τετοιο μου εγραψε στο μεηλ!ισως ισχυει κιολας αφου δεν μπαναριστηκε και δεν διαγραφηκε τουλαχιστον με τη θεληση του!
Απλά υπέροχη η ευα εχθές ήταν φωτιά
Απλά υπέροχη η ευα εχθές ήταν φωτιά
θεομουνοετσι για να σκασουν και οι εχθροι μου!!ωρα για δουλεια... hasta la vista!
λαγος την φτερη εξυνε κακο του κεφαλιου του που λενε και στο χωριο μου......Δεν έχει λογική. Ακόμα και διαγραφή λογαριασμού να γίνει χρειάζεται έγκριση από τον διαχειριστή. Εδώ σε λίγα λεπτά της ώρας εξαφανίστηκαν τα πάντα.
Και σε διαγραφή λογαριασμού τα post παραμένουν και το πρώην μέλος φαίνεται ως επισκέπτης.
Στην περίπτωση του Λουκά έχουν εξαφανιστεί ακόμα και τα ποστ.