ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.137
- Πόντοι
- 5.006
αυτα ειναιΕγώ γούσταρω τους φιλφ (filf ) αντίστοιχο του μιλφ σε αντρική βερσιόν.. χαχα
αυτα ειναιΕγώ γούσταρω τους φιλφ (filf ) αντίστοιχο του μιλφ σε αντρική βερσιόν.. χαχα
για αυτο εχω πέραση εγω είμαι φιλφ ρε τι μαθαίνω τωρα στα γεράματα μ...Εγώ γούσταρω τους φιλφ (filf ) αντίστοιχο του μιλφ σε αντρική βερσιόν.. χαχα
για αυτο εχω πέραση εγω είμαι φιλφ ρε τι μαθαίνω τωρα στα γεράματα μ...
καλημερα αγορινες!ο λουκας ειναι σε εξωτικα μερη και πινει μοχιτο!εχετε τους χαιρετισμους του και την αγαπη του! καποιος λεει διεγραψε το λογαριασμο του εμαθα... καποιος τον χακαρε..κατι τετοιο μου εγραψε στο μεηλ!ισως ισχυει κιολας αφου δεν μπαναριστηκε και δεν διαγραφηκε τουλαχιστον με τη θεληση του!
Και οι anonymous στην συνωμοσία εναντίον της Θεάς!!
Έφαγαν το πρωτοπαλίκαρο με ύπουλο χτύπημα. :S
Και οι anonymous στην συνωμοσία εναντίον της Θεάς!!
Έφαγαν το πρωτοπαλίκαρο με ύπουλο χτύπημα. :S
Μισή δουλειά έκαναν ρε man.
Έμειναν νταβάδες, κλώνοι, Τάσος, Γιώργος, Σοχο...
ευαρα καλησπερα αστους να λεν οι καθε πικραμενοι εσυ παντα να ικανοποιεις σαν ιέρεια ολους του αγαπημενους σου φαναγορινα μου εσυ.. οσο μποι σου λειπει εισαι ταρζανιες! αχ αχχχ ατιμουτσικο... πηγαινε κολησε κανενα ενσημο με το σαλακι που σου περισευει απο το γλυκομιλητο στοματακι σου!!και ασε με εμενα να φτυνω το δικο μου σαλιο στα οργανα των γαμιαδων μου!και να τους παιρνω με λυσσα στο στομα...με διασκεδαζεις εμενα και τοσο λαο που παρακολουθει το νημα... κοιτα που σε γραφω.....
Μουναρα μου εσύ!!!αγορινα μου εσυ.. οσο μποι σου λειπει εισαι ταρζανιες! αχ αχχχ ατιμουτσικο... πηγαινε κολησε κανενα ενσημο με το σαλακι που σου περισευει απο το γλυκομιλητο στοματακι σου!!και ασε με εμενα να φτυνω το δικο μου σαλιο στα οργανα των γαμιαδων μου!και να τους παιρνω με λυσσα στο στομα...με διασκεδαζεις εμενα και τοσο λαο που παρακολουθει το νημα... κοιτα που σε γραφω.....
ευαρα καλησπερα αστους να λεν οι καθε πικραμενοι εσυ παντα να ικανοποιεις σαν ιέρεια ολους του αγαπημενους σου φαν
Μουναρα μου εσύ!!!
αυτες οι τορπιλες σουΦιλιά ομορφιές...
Ε όχι και κλώνος ρε μωρό, πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που δεν έχουν άλλο προφίλ εδώκαι συ κλωνος?? χαχαχαχ ολους κλωνους τους βγαζουν μωρακι μου εδω μεσα...
οποιος με θεωρει κλωνο ας ερθει φυλης για τσαρκα να με δει απο κοντα
αυτες οι τορπιλες σου
ετοιμες να ξεχυλισουν ειναι
οποιος με θεωρει κλωνο ας ερθει φυλης για τσαρκα να με δει απο κοντα
εμενα με ικανοποιει να ειναι ευχαριστημενοι οι φαν και με ικανοποιει να μπορουμε ναναστε καλα να σε επισκεπτωμαστε ζωντας μοναδικες στιγμεςεμενα μαναρι μου μου αρκει η ικανοποιηση σας στα δωματια,τα επιφωνηματα υδονης που σημερα εισεπραξα!τα συγχαρητηρια σας και τα κοπλιμεντα σας!αυτο μου δινει δυναμη!ολα τα αλλα δε με τσαλακωνουν δε με ακουμπανε!!