eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Ε όχι και κλώνος ρε μωρό, πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που δεν έχουν άλλο προφίλ εδώ
και αυτοι το ξερουν καταβαθος αλλα να μωρε να μη πουμε κατι να το παιξουμε εξυπνακηδες??
Ε όχι και κλώνος ρε μωρό, πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που δεν έχουν άλλο προφίλ εδώ
Γεώργιε, αμα λάχει ρίξε τους και κανα μανίκι, αφού θα κάνουν τόσο κόπο να κατέβουν Φυλής για να τους
φύγει η αμφιβολία και η περιέργεια. Όχι μόνο τσάρκα για να σε δούν. Πρέπει να πληρώσουν και τίμημα...
Γραφτούς κ αστούς να λένε. Εσύ να ικανοποιήσεις εμάς που σε γουστάρουμε. Εμείς θα τα πούμε σύντομα μωρό μου.και αυτοι το ξερουν καταβαθος αλλα να μωρε να μη πουμε κατι να το παιξουμε εξυπνακηδες??
Γραφτούς κ αστούς να λένε. Εσύ να ικανοποιήσεις εμάς που σε γουστάρουμε. Εμείς θα τα πούμε σύντομα μωρό μου.
Που να έρθουν ρε φίλε, για το πληκτρολόγιο καλοί είναιγεροντα popov ας ερθει οποιος θελει γελιο θα υπαρχει
γεροντα popov ας ερθει οποιος θελει γελιο θα υπαρχει
Που να έρθουν ρε φίλε, για το πληκτρολόγιο καλοί είναι
γεροντα popov ας ερθει οποιος θελει γελιο θα υπαρχει
Γεώργιε, ξέρω ότι είσαι ντερεμπεντέρης και δεν χαμπαριάζεις. Αλλά σιγά να μην έρθουν...
Σου έχω ξαναπεί ότι τα πολύ καλά σχόλια με συνδυασμό το πολύ θαψιμο που σου έριξαν κάποιοι μ έβαλαν στην περιέργεια να σε γνωρίσω.αυτο ξαναπες το... !δεν τους παρεξηγω βρε μωρο!τη δουλιτσα τους κανουνε!!παντως με κολακευει τα μαλα το οτι μπαινουν μονο εδω παρολλο που εχει τοσα νηματα γυρω γυρω!!!κατι κανω καλα μαλλον!δε μπορει...
Σου έχω ξαναπεί ότι τα πολύ καλά σχόλια με συνδυασμό το πολύ θαψιμο που σου έριξαν κάποιοι μ έβαλαν στην περιέργεια να σε γνωρίσω.
Αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες μ αρέσει κ με φτιάχνει, εμένα μ αρέσουν οι ατέλειες, σε λίγες μέρες θα απολαύσω κ τις υπηρεσίες σου, εμένα αυτό με νοιάζει, ατέλειες έχουμε όλοι.εγω μωρο μου δεν θα πω για εμενα!!θα με δοκιμασεις και θα κρινεις μονος σου αν οι υπηρεσιες μου ειναι αξιεπαινες!!τελεια στην εμφανιση δεν ειμαι και δε το κρυβω,εχω τις ατελειες μου και εγω οπως και ολες οι θνητες μη πειραγμενες γυναικες!!κοινη θνητη λοιπον με θεικες υπηρεσιες!!
η ευα θελει σκληρη τιμωρια γεροντα
οτι και να μπει θα βγει εχεις φιλους στο εχω πει που σε βοηθανε αυτο να θυμασαι ΕΥΑεε σαν πολυ δε με χαιδευετε???αυριο θα μπει η συμορια των 11 ocean's eleven να λεει τα διαφορα!σου πω γω!! λεω 11 γιατι ειναι 5 και αλλοι 6 οι κλωνοι τους
οτι και να μπει θα βγει εχεις φιλους στο εχω πει που σε βοηθανε αυτο να θυμασαι ΕΥΑ