eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
μερικοι το εχουν παρακανει
αναδουλειες εχουν μωρο μου!!ε κατι και οι καλοθελητες που τους βαζουν!! διασκεδασε το...
μερικοι το εχουν παρακανει
καληνυχτα ευα
θα κανω μια αποκαλυψη αφου με λετε νταβα
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. :-*
"Μην αμφισβητείς τα λόγια του Κριστιάνο, θα εκτεθείς... Πάντα ξέρει τι λέει και δεν μιλά στο βρόντο". Αυτός είναι ικανός να ξέρει πότε μια γυναίκα είναι έγγυος πριν καν το μάθει η ίδια η γυναίκα.'If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed. "
adolf hitler
ζεμπου ρε φίλε τράβα πήδα καμία μάντρα πρωι πρωί κ άσε την μουνάρα δεν είναι για τα δόντια σ άιντε πρωι πρωι λέμε"Μην αμφισβητείς τα λόγια του Κριστιάνο, θα εκτεθείς... Πάντα ξέρει τι λέει και δεν μιλά στο βρόντο". Αυτός είναι ικανός να ξέρει πότε μια γυναίκα είναι έγγυος πριν καν το μάθει η ίδια ηυ γυναίκα.
Zebu!
Καλημέρα, Δημητριάδη!
Ποιος μίλησε για την "μουνάρα" Ούτε που ασχολήθηκα μαζί της!ζεμπου ρε φίλε τράβα πήδα καμία μάντρα πρωι πρωί κ άσε την μουνάρα δεν είναι για τα δόντια σ άιντε πρωι πρωι λέμε
τα μάθαμε μαν ήθελες τσάμπα Κοκό κ έφαγες πορταρα άιντε για αυτο κανείς ετσι Οσο για το αν ασχολείσαι με το μωρο το βλέπω καθε μερα εδω είσαι οσο για τον Κριστιάνο στραπον ήθελε απο ευα για αυτο κάνει έτσι αντε τα μάθαμε όλαΠοιος μίλησε για την "μουνάρα" Ούτε που ασχολήθηκα μαζί της!
εσυ εισαι αστο number1για αυτο εχω πέραση εγω είμαι φιλφ ρε τι μαθαίνω τωρα στα γεράματα μ...
eυα τι ειναι αυτα ;) εντροπη τι θα κανει τωρα με αυτα που κανειςαγορινα μου εσυ.. οσο μποι σου λειπει εισαι ταρζανιες! αχ αχχχ ατιμουτσικο... πηγαινε κολησε κανενα ενσημο με το σαλακι που σου περισευει απο το γλυκομιλητο στοματακι σου!!και ασε με εμενα να φτυνω το δικο μου σαλιο στα οργανα των γαμιαδων μου!και να τους παιρνω με λυσσα στο στομα...με διασκεδαζεις εμενα και τοσο λαο που παρακολουθει το νημα... κοιτα που σε γραφω.....
τι ειναι αυτα ακου φαναρι μπαναλ > φακο led κρατουσε τεχνολογια καλη μουεσυ που εισουν και με ειδες μωρακι μου??κραταγες φαναρι?? χαχαχα
ρε μην ασχολεισε ασε τον καθενα να λεει οτι θελει στην αρχαια ελλαδα υπηρχαν διασκεδαστες ;) αυτο συνεχιζη μεχρι την νεωτερη αν δεν μπορεις να το καταλαβεις ολο αυτο τουλαχιστον διασκεδασε μαζι τους ;)τα μάθαμε μαν ήθελες τσάμπα Κοκό κ έφαγες πορταρα άιντε για αυτο κανείς ετσι Οσο για το αν ασχολείσαι με το μωρο το βλέπω καθε μερα εδω είσαι οσο για τον Κριστιάνο στραπον ήθελε απο ευα για αυτο κάνει έτσι αντε τα μάθαμε όλα
2 πορτες εχει η ζωη,εγω δινω τη μια ρε μαναρι!αμα ειναι και οι 2 μπαζει! χα χα
καλημερα σε ολους οπως και στην ευα Τώρα μια μονο ερωτηση θελω να κανω στον Ζebu αληθεια εσυ προσωπικα η ο κριστιανο η όλοι οι αλλοι τι ακριβψς κερδίζεται δημιουργόντας επιθεσεις στο νημα της ευας ,ας πουμε αυτοικανοποιηση για κατι , μήπως καποια εφήμερα οφέλει για κατι αλλο θαθελα πολυ να μου το αναλύσεις πραγματικα γιατι αυτη η επιμονη σου ειναι καπως υποπτη :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:Ποιος μίλησε για την "μουνάρα" Ούτε που ασχολήθηκα μαζί της!
δεν ασχολούμαι απλά του λεω την αλήθεια αλλά δεν του αρέσει του τζαμπατζη ρε φίλε μου χα χα.ρε μην ασχολεισε ασε τον καθενα να λεει οτι θελει στην αρχαια ελλαδα υπηρχαν διασκεδαστες ;) αυτο συνεχιζη μεχρι την νεωτερη αν δεν μπορεις να το καταλαβεις ολο αυτο τουλαχιστον διασκεδασε μαζι τους ;)
κ που είναι η μοντ εεε οεο οεοκαλημερα σε ολους οπως και στην ευα Τώρα μια μονο ερωτηση θελω να κανω στον Ζebu αληθεια εσυ προσωπικα η ο κριστιανο η όλοι οι αλλοι τι ακριβψς κερδίζεται δημιουργόντας επιθεσεις στο νημα της ευας ,ας πουμε αυτοικανοποιηση για κατι , μήπως καποια εφήμερα οφέλει για κατι αλλο θαθελα πολυ να μου το αναλύσεις πραγματικα γιατι αυτη η επιμονη σου ειναι καπως υποπτη :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
εσυ τους τσιγκλας ομως πηγες και εβγαλες βιντεο που πηδας την ευα > τι θελεις δηλαδη να κανουν μετα να καθονται ολη την ημερα και να κατσε τωρα στεναχωρησες κοσμο ;)δεν ασχολούμαι απλά του λεω την αλήθεια αλλά δεν του αρέσει του τζαμπατζη ρε φίλε μου χα χα.