TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο σοχχακος φταιηΤι το κάνατε το κορίτσι ρε μπαχαλάκηδες και απέχει;
ο σοχχακος φταιηΤι το κάνατε το κορίτσι ρε μπαχαλάκηδες και απέχει;
εγω δεν ξέρω τπτ μαν..ο σοχχακος φταιη
ρε λαμογιο της προαλλες δεν το κουρασες το κοριτσι ;) σφουγγαρισες και επλυνες ολα τα πιατα κουραστηκε το κοριτσι να σκουπιζη πιαταεγω δεν ξέρω τπτ μαν..
το κορίτσι αντέχει πολύ σφυρί με πέθανε το άτιμο αλλά κ εγω κύριος 2 γκόλ έβαλαρε λαμογιο της προαλλες δεν το κουρασες το κοριτσι ;) σφουγγαρισες και επλυνες ολα τα πιατα κουραστηκε το κοριτσι να σκουπιζη πιατα
το κορίτσι αντέχει πολύ σφυρί με πέθανε το άτιμο αλλά κ εγω κύριος 2 γκόλ έβαλα
...με βαση αυτο που λες,παιχτη,οντως...η ευα,αποδιδει καλυτερα σε ψηλες στροφες..νομιζω,οτι το λεει κιολας..το κορίτσι αντέχει πολύ σφυρί με πέθανε το άτιμο αλλά κ εγω κύριος 2 γκόλ έβαλα
...με βαση αυτο που λες,παιχτη,οντως...η ευα,αποδιδει καλυτερα σε ψηλες στροφες..νομιζω,οτι το λεει κιολας..
καλησπερα η ευα ειναα για δυνατα γαμησια
...με βαση αυτο που λες,παιχτη,οντως...η ευα,αποδιδει καλυτερα σε ψηλες στροφες..νομιζω,οτι το λεει κιολας..
Η ευα προσαρμοζεται πολυ ευκολα σε ολες τις καταστασεις αναλογα το παρτενερ.Αλλοι τη προτιμουν pse αλλοι gfe.Ο καθενας μας οπως τη βρισκει.Μη το λες...εγω που την πηγα σε ποιό gfe κατάσταση, ανταποκρίθηκε στο...μέγιστο !
Μη το λες...εγω που την πηγα σε ποιό gfe κατάσταση, ανταποκρίθηκε στο...μέγιστο !
Η ευα προσαρμοζεται πολυ ευκολα σε ολες τις καταστασεις αναλογα το παρτενερ.Αλλοι τη προτιμουν pse αλλοι gfe.Ο καθενας μας οπως τη βρισκει.
:S :S :SΤι το κάνατε το κορίτσι ρε μπαχαλάκηδες και απέχει;
κ σε μενα
αναλογα τα γουστα του πελατη
Κοριτσαρα σορυ αν το ειπες καπου και δεν το πηρα χαμπαρι , αλλα κατι ελεγες για duo?? Θα κατεβω τον νοεμβριο πρωτευουσα και ψαχνω duo. Και εισαι πρωτη στην λιστα.....
Τα περιμενουμε πως και πωςΚαλησπέρα..έλεγα για μια συνεργασία..εκτος σαιτ..σύντομα θα έχετε νέα.