sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
αυτό να το πεί αύτη που ανέβασε το βίντεοαυτο το καταλαβα οκ ;) εχω μια απορια εσυ εισαι ο πρωταγωνιστης για λεγε εεε
αυτό να το πεί αύτη που ανέβασε το βίντεοαυτο το καταλαβα οκ ;) εχω μια απορια εσυ εισαι ο πρωταγωνιστης για λεγε εεε
ο γασπαρης αποκλειεται ο πρωταγωνιστης την εχει πολυ μικρη γνωστος μου φαινεται
Εγώ που την έφαγα δε τη βρήκα καθόλου μικρή... φαίνεται άλλωστε τι είναι!! Και ξαναλέω το μέγεθος δε παίζει ρόλο!!ο πρωταγωνιστής αν θέλει ας πει μόνος του ποιος είναι..εγώ δεν λέω χιχιχι.. τασουληηη άντε να γυρίσουμε μαζί κ με σοχο κτλ
βάλτην μεσα στην ντουλάπα κ ρίξε κέρματα να σ τραγουδήσει Γιώργο χα χαευα καυλο ευα τη τιμωρια θες οταν ξανασυνανητθουμε
ναι ρε εσυ ο σοχχακος με φοβαται μην λεει καταλαθος του κανω καμμια ζημια μια και εσυ δεν δινης πισω συστημαΕγώ που την έφαγα δε τη βρήκα καθόλου μικρή... φαίνεται άλλωστε τι είναι!! Και ξαναλέω το μέγεθος δε παίζει ρόλο!!ο πρωταγωνιστής αν θέλει ας πει μόνος του ποιος είναι..εγώ δεν λέω χιχιχι.. τασουληηη άντε να γυρίσουμε μαζί κ με σοχο κτλ
Πέστα ρε μωρό τρελό αυτή η κολάρα σ κ γέρο ανασταίνει σαν εμένα..Εγώ που την έφαγα δε τη βρήκα καθόλου μικρή... φαίνεται άλλωστε τι είναι!! Και ξαναλέω το μέγεθος δε παίζει ρόλο!!ο πρωταγωνιστής αν θέλει ας πει μόνος του ποιος είναι..εγώ δεν λέω χιχιχι.. τασουληηη άντε να γυρίσουμε μαζί κ με σοχο κτλ
εγω ευα με μποτες θελω ξανα να γινει χαμος
τζιμυ εγω εσυ και η ευα
ναι ρε εσυ ο σοχχακος με φοβαται μην λεει καταλαθος του κανω καμμια ζημια μια και εσυ δεν δινης πισω συστημα
ναι ρε εσυ ο σοχχακος με φοβαται μην λεει καταλαθος του κανω καμμια ζημια μια και εσυ δεν δινης πισω συστημα
κ μαζι καβλα
με σοκολατα σαντυγι
εγω οπτικα δεν τον ξερω αν ειναι ομορφαντρας ;) και οχι σαν εμενα ασχημομουρης... γιατι οχι και αν ειναι να κανουμε ενα ψυχικοΕσύ το μυαλό εκεί... χαχαχαχα δε μας τα λες καλά Τάσο....τον ξεσκονιζεις το κουραμπιέ;;;;
Εμείς το έχουμε κανονίσει....μωρό μου!! Βανίλια σοκολάτα και στη μέση εσυ
ολοκαυτωμα τζιμυ
λες τασοοοοο εεεεεεεΕσύ το μυαλό εκεί... χαχαχαχα δε μας τα λες καλά Τάσο....τον ξεσκονιζεις το κουραμπιέ;;;;