ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ευα
προφιτερόλ καλύτερα να πάρετε πάει ποίο καλα μωρο..Εμείς το έχουμε κανονίσει....μωρό μου!! Βανίλια σοκολάτα και στη μέση εσυ
εεελες τασοοοοο εεεεεεε
στον κόφτη με είχε συνέχεια το άτιμο μαν κ είμαι κ γέρος άνθρωπος αλλά κάτι κάνω ακόμη...με βαση αυτο που λες,παιχτη,οντως...η ευα,αποδιδει καλυτερα σε ψηλες στροφες..νομιζω,οτι το λεει κιολας..
Ειναι τρελη μουνοπαγιδα η Ευα μαγκες.στον κόφτη με είχε συνέχεια το άτιμο μαν κ είμαι κ γέρος άνθρωπος αλλά κάτι κάνω ακόμη
στον κόφτη με είχε συνέχεια το άτιμο μαν κ είμαι κ γέρος άνθρωπος αλλά κάτι κάνω ακόμη...με βαση αυτο που λες,παιχτη,οντως...η ευα,αποδιδει καλυτερα σε ψηλες στροφες..νομιζω,οτι το λεει κιολας..
μμμμμ αν είναι αυτή πού φαντάζομαι είναι σούπερ τα σπάει αναμένουμε νεά..Καλησπέρα..έλεγα για μια συνεργασία..εκτος σαιτ..σύντομα θα έχετε νέα.
Καλησπέρα..έλεγα για μια συνεργασία..εκτος σαιτ..σύντομα θα έχετε νέα.
Εγω να ξερεις, δεν θελω να σε 'μοιράζωμε' με κανεναν και καμια...πλέον !!!
καυλο ευα επιασα δυο δελτια στοιχηματος μπαλας και θελω αλλα δυο δελτια για να πιασω 4 στα 4 δελτια
μετα ευα θα παιξει μαζί σου χκαι μετα γιωργο μου?? δεν ξερω πως παιζετε και γιαυτο σε ρωταω..
μετα ευα θα παιξει μαζί σου χ
ρε ο γεωργος δεν εχει προβλημα θα σου κανει χοντρη τρελα με κορδελαεχει το ποδαρακι του ,ποναει και ισως αργησει ακομα!ας γινει καλα και εγω εδω ειμαι δε χανομαι οποτε θελησει! :-* :-*
τον περιμενω με ανοιχτες αγκαλες ΚΑΙ τον γεωργιο!ρε ο γεωργος δεν εχει προβλημα θα σου κανει χοντρη τρελα με κορδελα
το υπολοιπο που ειναι κουκλαρα ?καλημερα ομορφιες μου!!επειδη εγω εχω περιοδο αλλα καποιοι εχουν καβλες πρωι πρωι σας βαζω και το υπολοιπο βιντεακι !φιλακια !