ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
καλημερα
καλημέρα λέγε μικρε εσύ είσαι στην φωτό εεεκαλημερα
ελα ρε λεγε μιλα θα σε βασανισω εσυ εισαι ο πρωταγωνιστης εεεκαλημέρα λέγε μικρε εσύ είσαι στην φωτό εεε
εγω είμαι γέρος ρε αυτός είναι μικρός απο οτι βλέπω ετσιρε σοχχακο δεν αφηνεις τα σαπια
ρε ασε την παραμυθα σε εμεναεγω είμαι γέρος ρε αυτός είναι μικρός απο οτι βλέπω ετσι
μερσι κυρια μουΚαλημέρα μωρακια!! Ο σοχο κατάντησε Σταχτοπούτα..το γοβάκι λείπει!! Αμάν με αυτά τα πόδια..λοιπόν ναι τ σοχο είναι τα ποδαρια που φαίνονται..χιχι
ρε εγω είχε γέρος σάς λεω μην την ακούτεΚαλημέρα μωρακια!! Ο σοχο κατάντησε Σταχτοπούτα..το γοβάκι λείπει!! Αμάν με αυτά τα πόδια..λοιπόν ναι τ σοχο είναι τα ποδαρια που φαίνονται..χιχι
ρε μινχαουζεν αστα αυτα ;) για αυτο γυρναγες γυρω γυρω στην ελενα απο τα ερασιτεχνικα ηθελες επαγγελματικα βιντεο λαμογιορε εγω είχε γέρος σάς λεω μην την ακούτε
για αυτο κολλαει χατζη ;)τασο ερασιτεχνικα βιντεο ειναι για νεωτερους
καλημερα γυναικαρα!!
ορίστε απο μικρό κ απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια αρα εγω δεν κανω για βίντεο..τασο ερασιτεχνικα βιντεο ειναι για νεωτερους
με τον σοχο ναι εχω μια θεια που εχει πεθανει πριν 25 χρονιακαι αλλη κοπελα θεωρω οτι θα μπορουσε να κανει μια τσοντα τασο