Εγώ να το βουλώσω. Αλλά μην έρθεις να μου ξανα πεις ότι είμαι άδικος, όταν θα σου κάνω παραθέσεις ποστ δικά τους. Γιατί οι ίδιοι θα είναι που θα σου πουν οκ είμαστε μέσα αλλά λόγο δεν θα κρατήσουν!
Λουκάς και Σόχοβιτζ έχουν όσο χρόνο θέλουν, να βρουν ό,τι τους γύρεψα να μου τρίψουν στα μούτρα. Επιμένω επάνω σε αυτό! Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν προμότορα ή ότι θέλουν να γαμήσουν τζάμπα, ή να τις κάνουν του χεριού τους και ότι έχουν κορίτσι ή κορίτσια που δουλεύουν γι αυτούς και να τους προσβάλλω.
Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε προσωπικά αν δεν έχεις πρόβλημα. Σύμφωνα με τον πρόλογό σου επιβεβαίωσες ότι στα αρχίδια μου να υποστηρίξω πλέον ακόμα και τον εαυτό μου.
Φιλε απο οσο διαβασες δεν ζητησα απο εσενα να το βουλωσεις. Ζητησα και απο τους 3 σας να σταματησει η υποθεση εδω. Αντι να προτρεπει ο ενας τον αλλον, να βγαλουν οτι σκελετους εχουν απο την ντουλαπα, εγω προτεινα κατι αιρετικο. Να τα βρειτε μεταξυ σας και να ληξει η ιστορια εδω, και να παμε παρακατω. Εσυ απο οτι καταλαβα εισαι συμφωνος αν δεχτουν και οι αλλοι, καλα καταλαβα;
Δεν εχω πρόβλημα να τα πουμε και προσωπικα.
@ σοχοβιτς και λουκα
Απο τι διαβασατε και εσεις ο ζεμπου ειναι μεσα. Η ευα ειναι μεσα. Εσεις ειστε μεσα; Και θα τηρησετε τον λογο σας; Συζητηστε μεταξυ σας αν χρειαστει,λυστε τις οποιες παρεξηγησεις εχετε μεταξυ σας, φτανει να ληξει το θεμα εδω.