ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δημητρη βεβαια θα εβαζα τα πραγματα την θεση τους διοτι ξερω την κοπελα αν καποιος δεν εχει δοκιμασει δεν ξερει να εκφρασει γνωμη
Τα κούρασες σήμερα τα παλικάρια. Κουβάλαγαν λάσπη. Αλλά η δουλειά έγινε. Την ρίξανε στο νήμα της Νάνσυ! Μην ξεχάσεις να τους δώσεις εντολή να πάνε και σε άλλη/ες... Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν πάνε!
Βγαλε να βγαλω κι εγω!Δεν δίνω εντολές για τπτ...εσύ τις παίρνεις τσιράκι...ε τσιράκι..σερβιετα έχεις καταντήσει!!ο κάθε ένας κάνει κ πράττει ότι θέλει!!που θα με κατηγορήσεις κιόλας ότι βάζω να λένε!!άντε γτ πολλά άκουσα..και θα αρχίσω να λέω αλήθειες και να ανεβάζω σκριν σοτ να γελάσουμε όλοι...
31 ειμαι...ας σοβαρευτούμε..έχετε πιάσει κιλά έχετε πιάσει φάτσα τώρα ηλικία!!είμαι όσο γουσταρω!μπορώ να έχω τη τσαχπινια της 20αρας και την γοητεία της 40αρας ανάλογα τη περισταση..όσοι με συνάντησαν και μόνον αυτοί έχουν άποψη..ρωτήστε τους..
Υγ ταυτότητα δε βγάζω..
Βγαλε να βγαλω κι εγω!
ρε zebu γιατι τοσο αντιπαραθεση με την ευα οκ δεν την γουσταρεται εχεται αποψη ενημερωσατε απο την σκοπιά σας οποια κι αν ειναι αυτη αστε να κανει την δουλεια της οπως ολες εδω μεσα και ο καθενας μας εχει αποψη για τον αλλο τι ρολο παίζει.Βγαλε να βγαλω κι εγω!
Να τα γραψεις ομως ως ευα και οχι ως Ολγα που μου εστελνες πμ με το account της!
γιατί λες βλακείες είπα εγω οτι είναι 35 που κ πότε δείξε μ ενα ποστ μ εε35. Το επιβεβαιώνει και ο Σοχοβιτζ! Αυτός σε έχει δει και ξέρει... Δεν γινεται να τον αμφισβητήσουμε.
θα σε αφήσουμε εσένα να λες βλακείες κ δεν θα σου μιλάμε άντε τράβα στο νήμα σ που είσαι απο το πρωί μέχρι το βράδυ κ άσε εμάς μανΜου αρέσουν τα γάλακτος. Και ας έχουν χοληστερίνη.
Ποιος έχει σκοπιά απόψε; Λουκάς ή Σοχο;
η γυναικα σου εεμπιστευτηκε τους κωδικους της απλα.. το ποιος ξηγηθηκε πουστικα φαινεται. Μηπως προμοταρω και την ολγα;Κανείς λαθος!!!και αν συνέβαινε αυτό η ίδια φταίει που μοιράζει κωδικούς της..άντε πες της ότι φέρετε πουστηκα...
ααααα γίνονται κ τέτοια εεε για πε για πεΓιατί η άλλη που μοιράζει τους κωδικούς της..το Χαν τουλάχιστον 3 άτομα..να σφυρίξω να βγουν να το πουν;;λυπάμαι ζεμπου την εκθέσες ανεπανόρθωτα τη φίλη σου..γτ δίνει κωδικους;έτσι λέει..οκ επιτρέπεται να δίνει τους κωδικούς και να διαβάζουν 3 άτομα τουλάχιστον τα πμ των πελατών της; Ε;ε;
η γυναικα σου εεμπιστευτηκε τους κωδικους της απλα.. το ποιος ξηγηθηκε πουστικα φαινεται. Μηπως προμοταρω και την ολγα;
Παιδια, προλαβενετε να σβησετε τα ποστ. Δεν το κανετε πριν συμβει τιποτα μη αναστρεψιμο;
Ποιος το άρχισε όλο αυτό;;ποιος εκθεσε ανθρώπους;ποια;;