Επισκέπτης
Προφανως εχεις παει τα πακια και σε πονεσανε.Ξερεις εσυ ποναει για παντα η πρωτη φορα.η αλήθεια πονάει
Προφανως εχεις παει τα πακια και σε πονεσανε.Ξερεις εσυ ποναει για παντα η πρωτη φορα.η αλήθεια πονάει
Ρε ασε τα ψοφια και λεγε ποια εβγαλα ασχημη γτ ασχημη δεν εχω πει καμια.Μετρια ναι αλλα ασχημη καμια
γιατί έχουν γραφτεί όλα αυτά για εσένα Εύα;
όλα είναι ψέματα;
Παιδία παρατράγουδα κατάντησε όλο αυτό, γιατί αυτές τις συζητήσεις που μάλλον αφορούν ελάχιστους δεν τις μεταφέρετε σε πμ να τεέιώνουμε μια και καλή?
Παρατράβηξε
Μα ένας ένας μοντ σε αυτο το νήμα έστω να πει ενα γεια εεεε τπτ εεεε
Να στο πω αλλιως.Αν δεις στο προσωπο την ευα και τη συγκρινεις με ενα δυνατο ονομα απο εδω μεσα θα πεις τελικα ειχα αδικο για την ευα.Δεν σταματας και εσυ ρε αδερφε να βγαζεις μετριες τις υπολοιπες; Δυστηχως στις βεντετες, δεν φταιει μονο ενας, και γινεται ζημια σε πολλους. Κυριως στις κοπελες. Δεν νομιζετε οτι καποτε πρεπει να σταματησει ολο αυτο απο ολους;
κλώνος;χαχαχαΑπό ποιους τι;; Τα καλά δε τα βλέπεις κλωνε;η βαρύτητα της άποψης είναι ποιος τα γράφει...μέλη με παλαιότητα;; Η άκουσα είδα;;
Να στο πω αλλιως.Αν δεις στο προσωπο την ευα και τη συγκρινεις με ενα δυνατο ονομα απο εδω μεσα θα πεις τελικα ειχα αδικο για την ευα.
Αν δεις παλι ενα αλλο δυνατο ονομα και το συγκρινεις με ευα θα πεις αυτη ειναι χοντρη.
κλώνος;χαχαχα
είδα τα καλά είδα και τα άσχημα ,δυστυχώς για εσένα τα άσχημα είναι περισσότερα ,
το κυριότερο είναι ότι δεν ξέρεις να μιλάς και δεν μπορείς να δεχτείς την άποψη κανενός πάρα μόνο ότι είναι υπέρ σου.
καλή συνέχεια και καλά μυαλά
Ρε σωστο ειναι.Αντε να πουμε.Ο καθενας εδω μεσα να προμοταρει τις δικες του με φωτο προσωπο φορα παρτιδα να δινεται στα πελατακια και να τους λεει εκει θα πετατε λασπη σημερα.Αυριο αλλου.Λουκά μου όχι σύγκριση ..δεν είναι σωστό..
Να στο πω αλλιως.Αν δεις στο προσωπο την ευα και τη συγκρινεις με ενα δυνατο ονομα απο εδω μεσα θα πεις τελικα ειχα αδικο για την ευα.
Αν δεις παλι ενα αλλο δυνατο ονομα και το συγκρινεις με ευα θα πεις αυτη ειναι χοντρη.Παλι αδικο για την ευα
Φίλε ότι πιο εύστοχο, μπράβο σουΝα στο πω αλλιως. Αν ειναι να συνεχιστει μια βεντετα για μια κωλοσυγκριση, που θα κανει ζημια και στο δυνατο ονομα και στην ευα, θα πείς, αξιζει ο κοπος να ξενερωνουν οι υποψηφιοι πελατες;
εγω βλέπω στης κριτικές απο τα μέλη του σαιτ που είναι χρόνια εδω η ευα τα σπάει τωρα τι μας λες εσύ τα ακούω τσάμπα μανκλώνος;χαχαχα
είδα τα καλά είδα και τα άσχημα ,δυστυχώς για εσένα τα άσχημα είναι περισσότερα ,
το κυριότερο είναι ότι δεν ξέρεις να μιλάς και δεν μπορείς να δεχτείς την άποψη κανενός πάρα μόνο ότι είναι υπέρ σου.
καλή συνέχεια και καλά μυαλά
άντε να πάρουν σειρά τα καψούρια σου τώραΣτον ύπνο σου τα είδες...φάε τη σκόνη μου.. Στο καλό
άντε να πάρουν σειρά τα καψούρια σου τώρα
Φίλε ότι πιο εύστοχο, μπράβο σου