eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Αναλογα την ηλικια είναι και η ρωσσικη κατοχη
Σωστά εμείς οι 45αρες είμαστε κ στην εμμηνόπαυση...
Αναλογα την ηλικια είναι και η ρωσσικη κατοχη
Μωρουλιαααα για 5 μέρες θα το ξεκουράσω...διότι μου τη πέσαν Ρώσοι...αχχ αυτοί οι Ρώσοι.....
35. Το επιβεβαιώνει και ο Σοχοβιτζ! Αυτός σε έχει δει και ξέρει... Δεν γινεται να τον αμφισβητήσουμε.Σωστά εμείς οι 45αρες είμαστε κ στην εμμηνόπαυση...
35. Το επιβεβαιώνει και ο Σοχοβιτζ! Αυτός σε έχει δει και ξέρει... Δεν γινεται να τον αμφισβητήσουμε.
31 ειμαι...ας σοβαρευτούμε..έχετε πιάσει κιλά έχετε πιάσει φάτσα τώρα ηλικία!!είμαι όσο γουσταρω!μπορώ να έχω τη τσαχπινια της 20αρας και την γοητεία της 40αρας ανάλογα τη περισταση..όσοι με συνάντησαν και μόνον αυτοί έχουν άποψη..ρωτήστε τους..
31 ειμαι...ας σοβαρευτούμε..έχετε πιάσει κιλά έχετε πιάσει φάτσα τώρα ηλικία!!είμαι όσο γουσταρω!μπορώ να έχω τη τσαχπινια της 20αρας και την γοητεία της 40αρας ανάλογα τη περισταση..όσοι με συνάντησαν και μόνον αυτοί έχουν άποψη..ρωτήστε τους..
Υγ ταυτότητα δε βγάζω.. θα φανεί η αλήθεια... :- :- :- :- :-
Μου αρέσουν τα γάλακτος. Και ας έχουν χοληστερίνη.Άμα βγάλεις εσύ θα βγάλω και γω..δεν είμαι υποχρεωμένη..και άποψη θα εκφέρεις μόνο όταν με δεις..προς το παρόν πήγαινε να προμοταρεις κάνα πιπινι γτ για εκεί είσαι..για παραπάνω δεν....
Μου αρέσουν τα γάλακτος. Και ας έχουν χοληστερίνη.
Ποιος έχει σκοπιά απόψε; Λουκάς ή Σοχο;
Τα κούρασες σήμερα τα παλικάρια. Κουβάλαγαν λάσπη. Αλλά η δουλειά έγινε. Την ρίξανε στο νήμα της Νάνσυ! Μην ξεχάσεις να τους δώσεις εντολή να πάνε και σε άλλη/ες... Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν πάνε!Είναι αρκετοί που θα έμπαιναν να σε ξεφτυλισουν αλλά δεν έχουν διάθεση να πρασινίσουν..απλά σε απαξιώνουν!! φαίνεται και βγάζει μάτι τι θες να καταφέρεις και ποια προμοταρεις!!κακό της κανείς έτσι...
surfaris αν δεν εχεις δει την κοπελα δεν εχεις γνωμη δες την πρωτα και μετα βγαλε γνωμη εγω που την εχω δει ξερω τη ισχυει
Σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί για τραβεστί για Πακιστανούς ότι είναι χοντρή ότι είναι άσχημη ότι έχει καψούριδες ότι έχει αγαπούληδες .
τι ισχύει τελικά;
Βρες μου μια δευτερη που φαρμακωσα; Λουκας και σοχοβιτζ ποσες εχουν φαρμακωσει και μονο για την Ευα εχουν καλη κουβεντα;ενω εσυ zebu που ησουν στο νημα της κατερινας και ηρθες να βγαλεις φαρμακι για την ευα