sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
είσαι έτοιμο γιατί εκεί θα έχει κ παρτουζα εκτός απο ούζα αντέχεις εεΕ σε κάποιο πάρτυ πρέπει να καλεστω κ εγώ....
είσαι έτοιμο γιατί εκεί θα έχει κ παρτουζα εκτός απο ούζα αντέχεις εεΕ σε κάποιο πάρτυ πρέπει να καλεστω κ εγώ....
είσαι έτοιμο γιατί εκεί θα έχει κ παρτουζα εκτός απο ούζα αντέχεις εε
καλημερα στην ευα και σε ολη την παρεουλα παιδια και εγω μεσα στην σιεστα του παρτη η ευα και τα αγορια τηςΕ σε κάποιο πάρτυ πρέπει να καλεστω κ εγώ....
καλημερα στην ευα και σε ολη την παρεουλα παιδια και εγω μεσα στην σιεστα του παρτη η ευα και τα αγορια της
ναι ευα να ανεβασουμε video η ευα με 10 αντρες και τα παιχνιδια τηςΘα τραβήξουμε κ βίντεο ντοκουμέντο...
θα έρθει κ ο γασπαρης με την πατεριτσα τ μαζι έτσιΘα τραβήξουμε κ βίντεο ντοκουμέντο...
ναι ρε φιλε θα του κατσει απο πανω αλλα φοβάμαι μην του σπασει τιποτε αλλο η ευα και μετα ποιος τον τρεχει για επανακτησηθα έρθει κ ο γασπαρης με την πατεριτσα τ μαζι έτσι
καλως τον τραυματία που εισαι ρε γεωργο η ευα μας εχει ανοιχτη προσκληση για παρτι μετα απο τα ουζα που θα πιουμε μεσα εισαικαλημερα
λες να μας μείνει στο κρεβάτι ο μικρός εε Οχ Οχ πάλι θα τον ξεκάνει η ευααααααναι ρε φιλε θα του κατσει απο πανω αλλα φοβάμαι μην του σπασει τιποτε αλλο η ευα και μετα ποιος τον τρεχει για επανακτηση
αντε μαζευουμε οτι πρεπει κλεινουμε ευα και παμε ολοι μαζι κανονηστε εγω μεσα ειμαιβεβαια θα ειμαι μεσα
τι γλυφει φιλε γλυφιτζουρια ή παγωτό χωνακιΤο καλό με την Εύα ειναι οτι γλυφει...κυριολεκτικα.
Υπαρχουν και αλλες που το κανουν, μεταφορικα
Το καλό με την Εύα ειναι οτι γλυφει...κυριολεκτικα.
Υπαρχουν και αλλες που το κανουν, μεταφορικα
τι γλυφει φιλε γλυφιτζουρια ή παγωτό χωνακι