ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ναι ευα εγω για αυτο εχω καταφερα να κανω πολλα στην σχολη μου δεν εχω παραπονο τιποτα μεχρι στιγμης
Καθόλου δεν με ζαλισες, μιλάς σωστά. Δεν υπάρχει ποτέ κ πάντα, νόμος μωρό μου. Πολύ λίγοι θα μείνουν δίπλα, μετρημένοι στην μια παλάμη, αλλά αν αξίζουν είναι σαν να έχεις χιλιάδες.μαναρι μου πριν καιρο δεν το καταλαβαινα πλεον ναι..διοτι το δουλεψα μεσα μου ολο αυτο!δεν υπαρχει ποτε και αποκλειετε στη ζωη!ποτε δεν ειναι αργα να καταλαβεις!πολλα απο τα λαθη μου ξεκινησαν με το ''ποτε'' και το ''αποκλειετε'' κανοντας μεγαλη καριερα εις βαρος μου!οσο για αυτους που λασπολογουν καιρο τωρα εχω καταλαβει πως το λιγοι και καλοι εχει μεγαλη αξια στη ζωη μας..δε γινετε να ειμαστε απο ολους αποδεκτοι! σε ζαλισα συγγνωμη
Καθόλου δεν με ζαλισες, μιλάς σωστά. Δεν υπάρχει ποτέ κ πάντα, νόμος μωρό μου. Πολύ λίγοι θα μείνουν δίπλα, μετρημένοι στην μια παλάμη, αλλά αν αξίζουν είναι σαν να έχεις χιλιάδες.
Καληνύχτα καυλιάρα, μας έφτιαξες πάλι.τους εχω ηδη στη παλαμη και αυτους που ειναι διπλα μου μα και αυτους που μου γυρισαν το νομισμα απο την αλλη πλευρα μωρο μου...... παντα μα παντα να εχεις και τους κακους στη παλαμη να τους κοιτας για να θυμασαι ποιος σε δαγκωσε!φιλια και καληνυχτα!
Καλημέρα στην κάβλα αυτήν την κολάρα την θελω να της πο δυο λόγια μην σ πο κ τρία εεεε μωρο
κουβέντα έτσι μάλλον φοβάται το μωρό χε χε καλημέραΚαλημέρα καβλες!!!
κουβέντα έτσι μάλλον φοβάται το μωρό χε χε καλημέρα