sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
εμένα πάντως οταν πιάνει το γέρικο μ γκαβλι το κάνει κ αναστενάζει απο την ηδονή κ την απόλαυσητι γλυφει φιλε γλυφιτζουρια ή παγωτό χωνακι
εμένα πάντως οταν πιάνει το γέρικο μ γκαβλι το κάνει κ αναστενάζει απο την ηδονή κ την απόλαυσητι γλυφει φιλε γλυφιτζουρια ή παγωτό χωνακι
καλησπερα μωρακια..
ΚΩΛΑΡΑ!!!!
Που θα πάει, ελπίζω να ταιριάξουν κάποια μέρα οι ώρες μας και να μπορέσω να την δω και από κοντά.
καλήσπερα καυλο ευα
oποτε θελησεις μωρο μου!!
Θέληση υπάρχει, οι ώρες μας (και το φορτωμένο πρόγραμμα σου) δεν ταίριαξαν
Ελπίζω να σταθώ τυχερός την επόμενη φορά
Δηλαδή δύσκολα θα κλείσουμε ραντεβού;συγγνωμη ματακια!! πολυ θα ηθελα να σας εξυπηρετησω αλλα εισαστε αρκετοι ,εισαστε και πολλοι οι σταθεροι και ειμαι και πολυασχολη λογο πρωινης εργασιας! :-( 4 με 10 μπορω καθημερινα
Δηλαδή δύσκολα θα κλείσουμε ραντεβού;
Θα μιλήσουμε από την άλλη βδομάδα που έχω άδεια, για βράδυ φυσικά, έχω ακούσει τόσα πολλά για σένα κ μου έχεις εξιταρει την φαντασία.Δεν ειναι για ολους η ιδια δυσκολια..αναλογως τα ωραρια του καθενος μωρο μου..
Θα μιλήσουμε από την άλλη βδομάδα που έχω άδεια, για βράδυ φυσικά, έχω ακούσει τόσα πολλά για σένα κ μου έχεις εξιταρει την φαντασία.
Έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια στις κριτικές. Μένει μόνο να τα πούμε από κοντά.σε περιμενω μωρακι!!χιχι καλα εχεις ακουσει η ασχημα? χαιρομαι παντως που οσοι περνανε καλα το λενε εστω και σε πμ
Έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια στις κριτικές. Μένει μόνο να τα πούμε από κοντά.
Την άλλη βδομάδα μωρό μου θα γνωριστούμε, έχω μεγάλη περιέργεια να σε γνωρίσω, ακόμα και που σε κράζουν κάποιοι καλό σου κάνει. Αυτός ο ντόρος που γίνεται δημιουργεί την περιέργεια κ σε άλλουςοκ λοιπον μαναρι! μενει να επιβεβαιωσεις και ιδιοις ομμασις το ποσο καλη ειμαι στο σεξ :-*
Την άλλη βδομάδα μωρό μου θα γνωριστούμε, έχω μεγάλη περιέργεια να σε γνωρίσω, ακόμα και που σε κράζουν κάποιοι καλό σου κάνει. Αυτός ο ντόρος που γίνεται δημιουργεί την περιέργεια κ σε άλλους
εγω το εμαθα αυτο ευα στην σχολη μου το λιγοι και καλοι