Εισαι ενας απο αυτους που τουλάχιστον γραφουν στο νημα μου εκτος απο το να κρυφοκοιταζουν κ υπογείως να θαβουν.... ξερετε υπογείως λέγονται πολλα... και ψεματα.... οταν ερθει η ωρα θα γινει και το ξεβρακωμα... εγω με τη σειρα μου...δε την ειδα αλλιως,γουσταρω να ενημερωνω το κοσμο!!το πιο ευκολο ειναι να ψωνιστει καποια και να το παιξει δυσευρετη κ ακριβοθωρητη...τσου δε τα γουσταρω αυτα..απαντω στα περισσότερα πμ κ σε ολα τα μυνήματα στο κινητο και ας ειναι αρκετα καθε μερα....
Αργά ή γρήγορα είναι εύκολα κατανοητό ότι οι ακριβοθώρητες και δυσεύρετες θα την χάσουν την μπάλα.
Είτε γιατί ο προμόταρας θα χει νέο αίμα στα σκαριά είτε γιατί θα του επιβληθεί από πιο πάνω είτε είτε...
Αλυσίδα πάνε αυτά.
Ρόδα είναι όμως γυρίζει.
Συγνώμη για το τετριμμένο αλλά ταιριάζουν οι συγκεκριμένες δύο εκφράσεις σε πολλές στιγμές της ζωής μας.
Κουράζεσαι να μπαίνεις σε διάφορα νήματα εδώ μέσα και να βλέπεις "παράξενες" συμπεριφορές να τις χαρακτηρίσω επιεικώς.
Τέλος πάντων, επειδή είναι άλλη κουβέντα και πάει αλλού ας μην μπαχαλέψουμε το νήμα.
Απλά για να προλάβω κακεντρεχείς το ανέφερα.
Το ότι μπορεί να μην σ' έχω συναντήσει (ακόμη), δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να επισημάνω το θετικό.
Οταν προμοταρουν αυτοι τις δικες τους ειναι καλά;;; εδω που ειναι το προμο;; επειδη ειπες το οφθαλμοφανες; ακομα κ προμο να έκανες ασπροπροσωπο θα σε έβγαζα...χιχιχι
Το θέμα δεν είναι να με βγάλεις ασπροπρόσωπο στο site αλλά στο κρεβάτι κοπελιά μου