eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
είπα κ εγώ γτ δεν απαντάς στο βαιμπερ σήμερα! Τώρα είδα ότι είχες δουλειά!
μωρο μου σημερα δεν δουλεψα...ειχα αλλες υποχρεωσεις!αυριο παλι
είπα κ εγώ γτ δεν απαντάς στο βαιμπερ σήμερα! Τώρα είδα ότι είχες δουλειά!
Αργά ή γρήγορα είναι εύκολα κατανοητό ότι οι ακριβοθώρητες και δυσεύρετες θα την χάσουν την μπάλα.
Είτε γιατί ο προμόταρας θα χει νέο αίμα στα σκαριά είτε γιατί θα του επιβληθεί από πιο πάνω είτε είτε...
Αλυσίδα πάνε αυτά.
Ρόδα είναι όμως γυρίζει.
Συγνώμη για το τετριμμένο αλλά ταιριάζουν οι συγκεκριμένες δύο εκφράσεις σε πολλές στιγμές της ζωής μας.
Κουράζεσαι να μπαίνεις σε διάφορα νήματα εδώ μέσα και να βλέπεις "παράξενες" συμπεριφορές να τις χαρακτηρίσω επιεικώς.
Τέλος πάντων, επειδή είναι άλλη κουβέντα και πάει αλλού ας μην μπαχαλέψουμε το νήμα.
Απλά για να προλάβω κακεντρεχείς το ανέφερα.
Το ότι μπορεί να μην σ' έχω συναντήσει (ακόμη), δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να επισημάνω το θετικό.
Το θέμα δεν είναι να με βγάλεις ασπροπρόσωπο στο site αλλά στο κρεβάτι κοπελιά μου![]()
οκ βρε αστέρι ελπιζω όλα να ναι καλά!
μωρο η πραγματικοτητα ειναι σοβαρο πραγμα
Συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς που τη συνάντησες Γιώργοεγω ξερω οτι δεν εισαι θειτσα και τερας
Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Το έργο μιλάει από μόνο του, στην πράξη. Ό,τι ρεκλάμα και
σπεκουλάρισμα να γίνει, το σκάρτο φανερώνεται αργά ή γρήγορα και ξεπέφτει. Το αυθεντικό και άξιο,
ακόμα και χίλιοι συκοφάντες δεν μπορούν να το υπονομεύσουν, διότι ακριβώς μιλάει με έργα και παράδειγμα.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση του εαυτού του. Διότι δεν έχει ανάγκη
από κράχτες και κολαούζους, και παράλληλα βουλώνει στόματα χωρίς να πεί λέξη. Μόνο με τις πράξεις
και με το να έχει συνέπεια απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους. Η φίλη μας, έχει δώσει ικανά δείγματα
γραφής. Τα υπόλοιπα, είναι απλά αυτονόητα...
μωρακλα μου ομορφη :-*
ΟΚ σεβαστό...παίζεις μπάλα αλλιώςτην γνωριζω απο αλλου την ευα οποτε θελω την εχω στο κρεβατι μου
ευα ξερεις τη θα κανουμε οταν ερθει ο popov
λαθος μεγα μυστη εκανα