καλημερα!εδω λοιπον θα απαντησω και θα πω δυο πραγματακια για τη fake κριτικη που ανεβηκε και παραδοξως εγκριθηκε
αν και ηταν 38 λεξεις,συνολο 2 σειρες και μια λεξη!ειναι αραγε αξιοπιστη κριτικη που εγκριθηκε σωστα προς δημοσιευση??γτ αλλες αν και καλες δεν εγκρινονται................. ενα λοιπον αυτο!κατα δευτερον ο προμοτορας η η τυπισα που εγραψε τη κριτικη ουτε πέριγραφη μας εκανε μαλλια ρουχα παπουτσια..προφανως γτ δε με ειδε... χαα!συνοψιζοντας ο τυπος ηθελε να περασει συγκεκριμενα μυνηματα σε ''συγκεκριμενους ''παραλληπτες με γενικα και αοριστα λογια ...εγω και κανεις απο οσους με συνανστησαν δεν ειπαν οτι ειμαι φιτ και ΔΕ προκειτε και να γινω γιατι9 δε γουσταρω να γινω πλυντηριο με ποδια!κατανοω και σεβομαι οτι σε ολους δε θα αρεσω!δε δεχομαι ψεματα ΟΜΩς !!ουτε να μου κανουν υποδειξεις για το ποσα θα παιρνω...αν εγω παρω 50 καποιες θα πρεπει να παιρνουν 20...... συνελθετε!οσον αφορα τις υπηρεσιες μου ειναι καλες για να μη πω αψογες οταν και εφοσον ο παρτενερ μοσχοβολαει απο καθαριοτητα και δεν ειναι ΛΙΓΔΑς.... αρα κοπελιτσες που βαζετε τους χαζοβιολιδες αγαπητικους σας να με χτυπισουν με ψεματα και λασπη.... απο το να κοιτατε τη μοστρα κοιταχτε να βελτιωσετε τις υπηρεσιες σας γτ αυτες πουλατε..πρακτικα δοκιμαζεστε οχι στη πασαρελα... !ετσι???
υγ¨δεν εγραψα στα σχολια της κριτικης δεν υπαρχει λογος... και επισης εσυ που λες να παω γυμναστηριο..θα παω οταν καποιες πανε να βαλουν βυζο ...οταν καποιες πανε να βαλουν κωλο ...........οκ μωρο μου?????
καλο υπολοιπο ημερας.....φιλια