eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
σοχο μηπως το σκορ ειναι αλλιως 0-2 υπερ της ευας??
γιατι λες οτι σε ξεζουμιξε???
2 γκολ μου εβαλε μαλλον θα ενοει το παιδι,μη το αποπαιρνεις! :-*
σοχο μηπως το σκορ ειναι αλλιως 0-2 υπερ της ευας??
γιατι λες οτι σε ξεζουμιξε???
Αφου δεν διεκοπη το παιχνιδι, και δεν επεσε και κανα κουτακι μπυρα όλα καλα.2 γκολ μου εβαλε μαλλον θα ενοει το παιδι,μη το αποπαιρνεις! :-*
Αφου δεν διεκοπη το παιχνιδι, και δεν επεσε και κανα κουτακι μπυρα όλα καλα.
sorry
Οταν παίζω εγω με το αστέρι δεν έχει μπύρες στο μενού μας μαν έχει μονο τέτοια ποτα.......
ΧΑΑ κ αμα είναι κ χύμα απο βαρέλι οχι μπουκάλι εκέι να δεις όρεξη εεεβρε τι λες παλι? χαχαχαχαχ το κρασι ειναι το καλυτεροτερο και οταν υπαρχει και ορεξη γινονται φοβερα πραγματα μετα..
βρε τι λες παλι? χαχαχαχαχ το κρασι ειναι το καλυτεροτερο και οταν υπαρχει και ορεξη γινονται φοβερα πραγματα μετα..
Χειριστήριο είναι;α θα σε μαλωσωωω...σταματα να κριτικαρεις το πεος του παιδιου!! ο καθενας με οτι εχει πορευετε αλλωστε το θεμα ειναι να το χειριζεστε καλα οτι και αν εχετε εκει κατω...
Χειριστήριο είναι;
Συνήθως οι προτάσεις ειναι ανηθικες...
οι σκεψεις ειναι προστυχες και...πονηρές
βρε τι λες παλι? χαχαχαχαχ το κρασι ειναι το καλυτεροτερο και οταν υπαρχει και ορεξη γινονται φοβερα πραγματα μετα..
Εξαιρετικα καβλωτικη φωτογραφια .... ευγε στον Φωτογράφο!!!Soho..ευα.. 2....0..πέρασα τελεία για άλλη μια φορα κουκλάρα τα λέμε σύντομα παλι..
Ποιός να είναι άραγε εε ποιός...Εξαιρετικα καβλωτικη φωτογραφια .... ευγε στον Φωτογράφο!!!
σωστος...Οταν παίζω εγω με το αστέρι δεν έχει μπύρες στο μενού μας μαν έχει μονο τέτοια ποτα.......
σωστος...
αλλα κ με ενα μοσχατο dasti κ μια πατιελα με τυρι παρμεζανα κριτσινακι κ λιγο σταφυλι, η μια lemon pie
η μια ταρτα φραουλα ταιριαζει απολυτα
παλι θα περνουσες καλα
;) ;) ;)
:-* :-* :-* ;) ;)να γαμηθουμε παμε οχι να φαμε ματια μου!! ποτο και ορεξη για σεξ.. οχι για φραουλοταρτοπαρμεζανες! :-* :-* :-* :-*
Την φράουλα θα την έχεις στο κρεβάτι σ φιλε κ θα δεις οταν θα αρχίσεις να την δοκιμάζεις με το στοματάκι σ κ την γλωσσιτσα σ θα δεις ποσό γλυκιά είναι κ ποσο κάβλα βγάζει που δεν θα θες όυτε κρασί ούτε τυρί να τον χώσεις στο καυτό μουνάκι της κ να τα δείς ολα καλημορνιγκ..σωστος...
αλλα κ με ενα μοσχατο dasti κ μια πατιελα με τυρι παρμεζανα κριτσινακι κ λιγο σταφυλι, η μια lemon pie
η μια ταρτα φραουλα ταιριαζει απολυτα
παλι θα περνουσες καλα
;) ;) ;)