spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.τι εγινε παλικαρι μου??πινεις καφε μετα μουσικης?? βαρατε βιολιτζηδες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-*
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.τι εγινε παλικαρι μου??πινεις καφε μετα μουσικης?? βαρατε βιολιτζηδες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-*
σε αφησανε?οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.
ετσι!....ενας κακος χαμος τοσες μερες!! γιαυτο εισαστε εσεις εδω για να επαναφερετε τη ταξη μεσιε.. ε?![]()
εσυ μωρο μου είσαι σαμπάνια τι κρασί κ μαλακιες θα λέμε τώρα αστερι άσε το κρασί σε άλλους.κρασι γλυκοπιοτο!!θα παρομοιαζα το σεξ με το παλιο κρασι,οσο μεγαλωνεις τοσο καλυτερο γινετε!
;) ;) ;)κρασι γλυκοπιοτο!!θα παρομοιαζα το σεξ με το παλιο κρασι,οσο μεγαλωνεις τοσο καλυτερο γινετε!
κ η σαμπανια κρασι ειναι παλαιομενο με μπουρμπουλιθρεςεσυ μωρο μου είσαι σαμπάνια τι κρασί κ μαλακιες θα λέμε τώρα αστερι άσε το κρασί σε άλλους.
μονο γλέντια άστα μιλάμε για τρελό μωρό κ απίστευτο στο κρεβάτι...Ορε...γλεντια !!!
:-* :-*![]()
![]()
Από το πολύ χάιδεμα στράβωσε σαν αγκίστρι)))
Για αλλη μια φορά ήσουν τέλεια με στραγγιξες παλι...
σοχο μηπως το σκορ ειναι αλλιως 0-2 υπερ της ευας??Soho..ευα.. 2....0..πέρασα τελεία για άλλη μια φορα κουκλάρα τα λέμε σύντομα παλι..