spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.τι εγινε παλικαρι μου??πινεις καφε μετα μουσικης?? βαρατε βιολιτζηδες??? :-* :-* :-* :-*
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.τι εγινε παλικαρι μου??πινεις καφε μετα μουσικης?? βαρατε βιολιτζηδες??? :-* :-* :-* :-*
σε αφησανε?οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.
οτι διαβαζω,ποσταρω.βιολια,και καφεδες.0 ουσια.
οχι ενταξει.αμολητος ειμαι...σε αφησανε?
ετσι!....ενας κακος χαμος τοσες μερες!! γιαυτο εισαστε εσεις εδω για να επαναφερετε τη ταξη μεσιε.. ε?
εσυ μωρο μου είσαι σαμπάνια τι κρασί κ μαλακιες θα λέμε τώρα αστερι άσε το κρασί σε άλλους.κρασι γλυκοπιοτο!!θα παρομοιαζα το σεξ με το παλιο κρασι,οσο μεγαλωνεις τοσο καλυτερο γινετε!
;) ;) ;)κρασι γλυκοπιοτο!!θα παρομοιαζα το σεξ με το παλιο κρασι,οσο μεγαλωνεις τοσο καλυτερο γινετε!
κ η σαμπανια κρασι ειναι παλαιομενο με μπουρμπουλιθρεςεσυ μωρο μου είσαι σαμπάνια τι κρασί κ μαλακιες θα λέμε τώρα αστερι άσε το κρασί σε άλλους.
μονο γλέντια άστα μιλάμε για τρελό μωρό κ απίστευτο στο κρεβάτι...Ορε...γλεντια !!!
:-* :-*
:-* :-*
Από το πολύ χάιδεμα στράβωσε σαν αγκίστρι )))
Για αλλη μια φορά ήσουν τέλεια με στραγγιξες παλι...
σοχο μηπως το σκορ ειναι αλλιως 0-2 υπερ της ευας??Soho..ευα.. 2....0..πέρασα τελεία για άλλη μια φορα κουκλάρα τα λέμε σύντομα παλι..