eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
οχια μου...χαχαχαχαδιχασμενη προσωπικοτητα..... καληνυχτα
σημερα γιορταζουν οι μανες,αλλα και οι μανουλες στα παιχνιδια και στη καβλα..εγω με τη φιλη μου σε ενα ωραιο τριο!!εγω στημενη και αυτη με περιποιειται!
Χαρα μου να περιποιουμαι ενα τετοιο μουνακι ;)
Χαρα μου να περιποιουμαι ενα τετοιο μουνακι ;)
μαν την έχεις παρει την ευα κ λες βλακείες η ευα τα δίνει ολα στο κρεβάτι ειναι φωτια κ φυσικά είναι πολυ καλο παιδι είναι κοπέλα της διπλανής πόρτα κανείς δεν ειπε οτι είναι η ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ αλλά ενα πολύ γλυκό κορίτσι κ οχι γριά οκ λεβέντη μπολλες αληθειες σβησανε ε...
μαν την έχεις παρει την ευα κ λες βλακείες η ευα τα δίνει ολα στο κρεβάτι ειναι φωτια κ φυσικά είναι πολυ καλο παιδι είναι κοπέλα της διπλανής πόρτα κανείς δεν ειπε οτι είναι η ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ αλλά ενα πολύ γλυκό κορίτσι κ οχι γριά οκ λεβέντη μ
το ξερω φιλε την ευα την εχω δεί αρκετές φορές τωρα τελευταία όμως δεν την εχω παρει να δω τη νεα κόλπα κάνει γιατί όλο είναι φούλ θα την κλείσω ολονυχτία καμία μέρα να της βάλω 4....5 γκόλ να παρω το αίμα μ πισω.... Ευα εισαι αστέρι..φίλε ένα έχω να σου πω την Παρασκευή που βρέθηκα με την Ευα τα είδα όλα είχε τόσο καύλα που έκανε τρελά κόλπα 90 λεπτά δεν σταμάτησε να χύνει τρελή καύλα τα είδα όλα έκανε νέα κόλπα αφού είπα ότι δεν θα μπορώ να φύγω από το ξενοδοχείο η τύπισσα είναι για να την πάρεις ένα ολόκληρο βραδύ. μετράω μέρες για την επόμενη συνάντηση!!!!!
:-* :-*
Πολυ αδυνατησες μωρο super σωματαρα !!!!!
Δηλαδη στα εικοσι τι εκανες που δεν κανεις τωραΜπορω και. Καλύτερα...αχχ τοτε στα 20... σευχαριστωω
Δηλαδη στα εικοσι τι εκανες που δεν κανεις τωρα
Προσωπικα ειμαι τριανταπενταρης και κανω χειροτερα συμβαλλει και η εμπειρια
Απο εμφάνιση ελεγα,γιατι απο εμπειρία η σεξουαλικες ικανότητες τωρα ειμαι πιο καλη..
Και τωρα μεσα στην καυλα εισαι,μην διαβαζω χαζα...
Nαι απο εμφανιση συμφωνω αν σε γνωρισα μικρη θα σε ειχα στο νταμπατουπα ολη μερα μεχρι να γινω εμπειρος στο σεξ