psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
είσαι ατίθασο άλογο εσύ...μμμμ μου δωσες ιδεα,και σε σταβλο γουσταρω βρωμικο σεξ,τι λες θα με δαμασεις??
είσαι ατίθασο άλογο εσύ...μμμμ μου δωσες ιδεα,και σε σταβλο γουσταρω βρωμικο σεξ,τι λες θα με δαμασεις??
Ευαρα καλησπερα,με την φουλ διαθεση παντα οτι πιο open mind εχω συναντησει!!!
σαν να αρχισε να κανει ζεστη σιγα σιγα !!! καλησπερα!!!!καλησπερα,επιτελους ζεστη μετα απο ενα βροχερο διημερο που μας ταλαιπωρησε!!
Σοχο = φρεντι γκρουκερ, εφιαλτης στο δρομο με τις λευκεςεσυ ρε αστροπελεκι μου χεις γινει εφιαλτης,περπαταω στο δρομο και φοβαμαι μη βγεις απο καμια εξατμιση και μου λες τα γνωστα !!
σκορπιε μου ομορφε στο σταβλο βαζουν τις φοραδες,μιλαμε για συνθηκες νορμαλ,η λακομπα η πριβε η pines το θεμα ειναι ενα,να γινετε σαματας και καλο σεξ!
Που το ξέριες εσυ το pines ανεβαίνεις και Β.Π??
Που κ που..
To σπιτι μου ειναι διπλα στο pines .... αλλα δεν τολμουσα γιατι ξερω οτι εισε του κεντρου..
κ ζουμεροτατα επίσης. .και φυσικοτατα....
μηπως δεν ξερει απο αριθμητικηΤο δυωρο ειναι 130 γτ καποιος εξυπνακιας ηθελε 70 το δυωρο κ μαλιστα μου πε πως υπαρχουν πολλες κοπελες που παίρνουν τοσα το 2ωρο δλδ 70..κ μαλιστα ειρωνευτηκε..αυτα για αποφύγει παρεξηγησεων
Το δυωρο ειναι 130 γτ καποιος εξυπνακιας ηθελε 70 το δυωρο κ μαλιστα μου πε πως υπαρχουν πολλες κοπελες που παίρνουν τοσα το 2ωρο δλδ 70..κ μαλιστα ειρωνευτηκε..αυτα για αποφύγει παρεξηγησεων
Σσσσσσσ...Το δυωρο ειναι 130 γτ καποιος εξυπνακιας ηθελε 70 το δυωρο κ μαλιστα μου πε πως υπαρχουν πολλες κοπελες που παίρνουν τοσα το 2ωρο δλδ 70..κ μαλιστα ειρωνευτηκε..αυτα για αποφύγει παρεξηγησεων
σιγουρα !!!μηπως δεν ξερει απο αριθμητικη
δηλαδή με τον τρόπο που μετράμε εδω μεσα στο 3ωρο παέι τσάμπα χι χι έλεος..Το δυωρο ειναι 130 γτ καποιος εξυπνακιας ηθελε 70 το δυωρο κ μαλιστα μου πε πως υπαρχουν πολλες κοπελες που παίρνουν τοσα το 2ωρο δλδ 70..κ μαλιστα ειρωνευτηκε..αυτα για αποφύγει παρεξηγησεων
Το δυωρο ειναι 130 γτ καποιος εξυπνακιας ηθελε 70 το δυωρο κ μαλιστα μου πε πως υπαρχουν πολλες κοπελες που παίρνουν τοσα το 2ωρο δλδ 70..κ μαλιστα ειρωνευτηκε..αυτα για αποφύγει παρεξηγησεων
Marousi hotel βολεύει..αρκει να το ξερω 2 μερες πριν,αν δε ξανω λάθος ειχαμε βρεθει Βόρεια..
:-*Πολυ καλά θυμάσε μωρο , αλλά την επόμενη φορά (σύντομα) θα έρθω εγώ στα μέρη σου γιατί δεν μου αρέσει να σε κουράζω με θέματα logistics!!!!!
Καλημέρα ευαρα.....