xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
Εσύ πήγες στο άλλο άκρο τωρα
1968 γεννήθηκε με 2 παιδιά και παίζανε με τον άντρα της παρέα στην αρχή στο τσάμπα ...τώρα χώρισε και κλέφτηκε με πελάτη ... ωραίο κορμί πατριώτη ..
όσο κάνεις την πάπια έτσι θα σε πηγαίνω σου ζήτησα μια στα 80 μαξ σούπερ γκόμενα που αφού δω την Εύα να την πάρω και να συγκρίνω ...σε περιμένω μην αργείς άσε τις σάλτσες και πέρνα στο κυρίως πιάτο ...
Από ότι κατάλαβα δεν έχεις βρεθεί με την Ευα και επίσης δεν μας λες καν ποια θεωρείς σε αυτό το ποσό καλή για εσένα , άρα είσαι εδω καθαρά και μόνο για τρολαρισμα ή για δημιουργία "εντυπώσεων"....Δεν θα σου πω εγώ με ποια θα πας. Έμπειρος είσαι ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις. Έχει πολύ πραγμα
Θα Συμφωνησω με το φιλο τον gian (παροτι δεν τον ξερω) η ΕΥΑ δεν ειναι το super modelΜα αυτό είναι που λέω. Με καυλώνει αφάνταστα από το ασανσέρ ακόμα, πριν καν μπούμε στο δωμάτιο!
Τώρα πως γούστα είναι αυτά, δεκτό. Κι ούτε είπα ποτέ πως είναι "super model" που ξέρω και κάμποσες τέτοιες, προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Αλλά πως είναι δυναμίτης στο σεξ η κοπέλα, είναι! Τί να κάνουμε τώρα;
βουλωμένο γραμμα διαβάζεις ...το μόνο που δεν είπε ποια τον έβαλε ...
Φιλε ξερεις πραγματα και μπραβο σου!! μου κανει εντυπωση,αφού είσαι αρχηγός ..έλα τώρα ρωτά αυτόν που στα λέει να σου πει κανένα όνομα... εγώ είμαι νέος εδώ μέσα άλλα στην πιάτσα τόσο μέσα όσο δεν μπορείς να φανταστείς..
κοιτά αν μιλήσω θα σηκωθούν οι πέτρες ... ξέρεις τι έχω διαβάσει εδώ κάτι 45 άρες που της έχουν κάνει θεές και έγινες κούκλα και ήσουν στο πάρτυ η πιο όμορφη ...άλλα πάω για μπάνιο έχω καταδρομική αποστολή ...
Μην ακουτε οτι λεει ο καθε παπαρας η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι καπου στην μεση!
εγω την πηρα εμεινα ικανοπoιημενος αποτην αποδοση βεβαια στην εμφανιση την περιμενα αλλοιως βλεποντας τις φωτο.
παντως ουτε εφη θωδη ειναι αλλα ουτε και μουναρα .Μια κοπελα της διπλανης πορτας με παισιματα και καμπυλες αυτα!!!!!!
Ρε τύποι τι πληρώνετε συνεχεια για να γαματε με τόσο μουνι σε αφθονία στην αθηνα ;
Μολις έχυσα , τσαμπέ
Γι αυτο σ αγαπανε ολοι Jimako γιατι εισαι συλεκτης Εμπειριωνκοπελα της διπλανης πορτας με πιασιματα κ καμπυλες??
κ καλο σερβις??
ο τυπος μου
Γι αυτο σ αγαπανε ολοι Jimako γιατι εισαι συλεκτης Εμπειριων
και εγω μαζι σου !
Πολλές ευχές για ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον.Καλή σταδιοδρομία στη νέα σου επαγγελματική πορεία!(του ατζέντη).Εύχομαι να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται και να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν.
Κάπως καθυστερημένα βέβαια διότι έλειπα...
Φίλε εδώ άμα πεις μια καλή κουβέντα όχι δυοΜετά από της πολύ καλές πληροφορίες που πήρα από ένα πάλιουρα στο κουρμπέτι κ εδώ μέσα τον SOhoviz δοκίμασα κ εγώ την Εύα κοπέλα της διπλανής πόρτας με πιασιματα κ τρομερή απόδοση στο κρεβάτι δεν γράφω άλλα
ευχαριστώ SOHO για της πληροφορίες Εύα είσαι κάβλα :coolcondom: