Λοιπόν δεν θέλω να γράφω στο θέμα της Εύας διότι είμαστε φίλοι, άρα δεν θα είμαι αντικειμενικός. Γενικά καθόλου δεν θέλω να γράφω στο σάιτ, δεν μου χρειάζεται για να μάθω κάτι ούτε και μπορώ να μεταφέρω πληροφορίες που δεν είναι για δημοσίευση.
Διότι σχεδόν καμιά από όσες γαμάω τελευταία δεν έχει, ούτε και θέλει να έχει, θέμα εδώ μέσα. Κι όσες έχουν το έχουν ως "Ελληνίδες διάσημες" και οι πιο πολλές αν τις γκουγκλάρεις βγάζουν 2-3 σελίδες φωτός από δημοσιεύσεις σε περιοδικά και σε σάιτς. Επίσης δε αν κάποιος πει πως κάνουν βίζιτες (ακόμα κι αν τις έχει πληρώσει και πηδήσει ο ίδιος!) θα τον βγάλουν τρελό δημοσίως και θα τον σκυλοβρίσουν ιδιωτικώς. Τέλος το 95% από εσάς δεν θα συναντήσετε ποτέ ούτε μία από αυτές, είναι αυτό που λέμε "Πολύ κλειστού κύκλου".
Η εισαγωγή έγινε για να γνωριζόμαστε με όποιον δεν με ξέρει. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν με πιστεύετε, οι φίλοι μου ξέρουν πως λέω αλήθεια, μέσα σ' αυτούς βρίσκεται και η ίδια η Εύα με την οποία σαν φίλος της λέω ποιες άλλες πηδάω. Σαν γνήσια γυναίκα κάποιο μειονέκτημα βρίσκει στην καθεμία βέβαια.
Μεγάλη εισαγωγή έκανα, οπότε καταλήγω.
Από ΟΛΕΣ αυτές οι Εύα κάνει καλύτερο σεξ!!! Και δεν το λέω επειδή είναι φίλη μου κι οι άλλες φίλες μου είναι, ας πούμε. Το λέω επειδή το πιστεύω...