psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
ο τίγρης με σημα το λιοντάριολα με δοσεις ο θεοδοσης χαχαχ
ο τίγρης με σημα το λιοντάριολα με δοσεις ο θεοδοσης χαχαχ
ο τίγρης με σημα το λιοντάρι
προς τι ο γελωτας αγαπημενε μας σκορπιε?
καλημερα κα<β>λο μηνα να εχουμε!
Δεν θα επαναληφθεί ανάρτηση. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη, παρασύρθηκα.
εκτος απο γκρινιαρης δεν εισαι και ευγενικο παιδι!!καλο μηνα σκορπιε με χαμογελα! ουτε σ ειπα μη γραφεις!δενε χω αυτο το δικαιωμα αλλωστε απο τη στιγμη που δε προσβαλεις η δε λες ψεματα! μπορεις να γραφεις και να εισαι ον τοπικ! αν παλι θες να φυγεις και να μη γραφεις εδω ωρα καλη στη πρυμη σ και αερα στα πανια σου!
Καλό μήνα αστέρι να μας μπει καλά βρε ο μήνας λέω ετσιιιι..εκτος απο γκρινιαρης δεν εισαι και ευγενικο παιδι!!καλο μηνα σκορπιε με χαμογελα! ουτε σ ειπα μη γραφεις!δενε χω αυτο το δικαιωμα αλλωστε απο τη στιγμη που δε προσβαλεις η δε λες ψεματα! μπορεις να γραφεις και να εισαι ον τοπικ! αν παλι θες να φυγεις και να μη γραφεις εδω ωρα καλη στη πρυμη σ και αερα στα πανια σου!
Περίμενες κι εσύ ρε μωρό να μην στοχοποιηθείς που χαλάς την πιάτσα σε ΠΟΛΛΕΣ εδώ μέσα;
Καλά που δεν έχουν βάλει να σε δείρουν να λες κι απλά αποφασίζει κάποιος να γράψει μια κακή κριτική. Στη μουνάρα σου!!
πέστα ρε παλιουρα για μένα το ευακι είναι από τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα μόνο κ μόνο που βάΖω στο στοματάκι μ αυτό το στενό κ πεντακάθαρο μουνάκι είναι τρελά κ Όχι κάτι βαρέλια που έχω δει από κάτι άλλες..Περίμενες κι εσύ ρε μωρό να μην στοχοποιηθείς που χαλάς την πιάτσα σε ΠΟΛΛΕΣ εδώ μέσα;
Καλά που δεν έχουν βάλει να σε δείρουν να λες κι απλά αποφασίζει κάποιος να γράψει μια κακή κριτική. Στη μουνάρα σου!!
Οχ τι άλλο θα ακούσουμε εδώ ! Η Εύα με τα μπυροκιλια απο τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα !!!!!!!!!!πέστα ρε παλιουρα για μένα το ευακι είναι από τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα μόνο κ μόνο που βάΖω στο στοματάκι μ αυτό το στενό κ πεντακάθαρο μουνάκι είναι τρελά κ Όχι κάτι βαρέλια που έχω δει από κάτι άλλες..
Επειδή βλέπω έχεις πολλά μην κ ακόμα περισσότερες κριτικές για κοπέλες που έχεις βρεθεί για πες μάς κ εμάς να μάθουμε τα γούστα Σ φίλε μ είσαι σε όλα 0 αρα κ την Εύα δεν την έχεις δει από κοντά ετσι εγώ γράφω κ λέω για τα γούστα μ οκ μανΟχ τι άλλο θα ακούσουμε εδώ ! Η Εύα με τα μπυροκιλια απο τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα !!!!!!!!!!
Φίλε μάλλον από άλλο πλανήτη έρχεσαι και καλό θα ήταν να μην κάνεις τόσο χοντρό προμοταρισμα. Έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαρας μην το παρακάνεις ομως
Η Εύα με τα μπυροκιλια απο τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα !!!!!!!!!!
Οχ τι άλλο θα ακούσουμε εδώ ! Η Εύα με τα μπυροκιλια απο τα καλύτερα μωρά εδώ μέσα !!!!!!!!!!
Φίλε μάλλον από άλλο πλανήτη έρχεσαι και καλό θα ήταν να μην κάνεις τόσο χοντρό προμοταρισμα. Έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαρας μην το παρακάνεις ομως
αυτα ειναι.. :o :o :oκαλησπεροκαληνυχτες σε ολα τα αγορια..σημερα εχω τελεια διαθεση!σε λιγες ωρες εχουμε πρωτομαγια!!ας μας μπει καλα ο μηνας!!εμενα παντωςς ναι!!
Άσε ρε ευακι τις εξυπναδες σου, ξέρουμε πολύ καλά τι είσαι και αν μετράς ή όχι. Θα κοροϊδέψεις κάποιους όχι όλους.