eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
άργησες λίγο η μου φενετε εε
ναι παει με ωρα πεκινου
λες εεε μάλλον χα χαναι παει με ωρα πεκινου
πάντα πάντα για μένα έχεις χρόνο αύριο η έχεις κλείσει παλι εε 1 εβδομάδα ακιρα τρώω εεΠαντα καλοπροαιρετο το μωρο και γλυκομιλητο!!αυτο το κεντρι δε σταζει φαρμακι αλλα μελι!! :-*
πάντα πάντα για μένα έχεις χρόνο αύριο η έχεις κλείσει παλι εε 1 εβδομάδα ακιρα τρώω εε
κατάλαβα τπτ ετσι οκ οκ
κατάλαβα τπτ ετσι οκ οκ
Καλησπέρα συναγωνιστή μια και έχεις γράψει τόσα καλά λέω να κάνω το βήμα να δοκιμάσω την κοπέλα και σου έχει και αδυναμία βλέπω. ..
κ καλά θα κάνεις εγώ λέω πως πέρασα εγώ για μένα είναι δύναμη αλλά όπως βλέπεις αδυναμία ΓΙΟΚ..Καλησπέρα συναγωνιστή μια και έχεις γράψει τόσα καλά λέω να κάνω το βήμα να δοκιμάσω την κοπέλα και σου έχει και αδυναμία βλέπω. ..
Ούτε λάθος είμαι ούτε σωστός. .. ακαι δεν περίμενα να απαντήσεις εσύ γιατί δεν μίλησα για δικιά σου αδυναμία. ...
Καλό μήνα και σε εσένα και από ότι είδα σε εσένα μπήκε κάτι άλλο απο τον.μήνα ....ωχ συγνώμη τώρα θυμήθηκα ότι είχες ρεπό 2 ημέρες. ..γράψε λάθος
εσένα τελοοοονα πας αλλου χαχχαχ τοσες κοπελες εχει δωθε κειθε!
αχ αχ αυτό το κορμί έχει μια ρόγα πω πω πω θάνατος είναι.Καλά το είπα εγώ σε μάγεψε το κορμί πατριώτη. ...
αχ αχ αυτό το κορμί έχει μια ρόγα πω πω πω θάνατος είναι.
εγώ λέω ότι βλέπω δεν λέω ψέματα έχεις πολλές φωτο ας δούνε κ απο μόνυ τους θέλω 2ωρο για αύριο τι λες εεεχεις τρελαθει ετσι? χχαχα σταματα γτ θα με φανε κακομοιρη μου!!
Μια έχει??? Βρε το έφαγες το κορίτσι με μια θα την πάρουμε εμείς???