TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εδω θα ειμαι σημερα εχω στησει ξοβεργεςΜου αρεσει που τα λες Τσεκουρατα φιλε, Καλημερα !!
παω για δουλιτσα και θα τα πουμε ττο απογευμα !!
εδω θα ειμαι σημερα εχω στησει ξοβεργεςΜου αρεσει που τα λες Τσεκουρατα φιλε, Καλημερα !!
παω για δουλιτσα και θα τα πουμε ττο απογευμα !!
άμα ειναι με τζακούζι τύπε παω πάσο. Μολις βρω χρόνο θα διαβάσω το αμαρτωλό του παρελθοντο ιστορικο του ειναι μεγαλο μπαινης στο μαμπα διαβαζεις και βγαζης αποψη.. α και κατι αλλο δεν θα των ρωτας για το ΔΑΦΝΗ ENNOHTAI katεχων σουιτα με τζακουζι
εσεις οι δυο κανονικα πρεπει να τα βρειτε ;) αλλος εχει το ονομα αλλος την χαρηάμα ειναι με τζακούζι τύπε παω πάσο. Μολις βρω χρόνο θα διαβάσω το αμαρτωλό του παρελθον
οχι τύπε εγω έχω σουίτα στο Δρομοκαΐτειοεσεις οι δυο κανονικα πρεπει να τα βρειτε ;) αλλος εχει το ονομα αλλος την χαρη
den eisai kaλα ενημερως για το ιδιο spa μιλαμε απλως εχει δυο ονοματα ;)οχι τύπε εγω έχω σουίτα στο Δρομοκαΐτειο
Λες να ειμαστε και γειτονες;den eisai kaλα ενημερως για το ιδιο spa μιλαμε απλως εχει δυο ονοματα ;)
λογικα κυκλοφορει με ψευδωνυμο για ψαξε με των ρεσεψιονιστα στης αφιξειςΛες να ειμαστε και γειτονες;
Καλημέρα μουναρααααααααααα μουυυυυ είσαι μορφή τέλος
ειμαι στα εισερχόμενα ακομα τύπε η σουίτα ειναι με κράτηση θα μπω μετα το ραντεβού μου με την Ευαλογικα κυκλοφορει με ψευδωνυμο για ψαξε με των ρεσεψιονιστα στης αφιξεις
περα απο την πλακα κριτικη για ολες να βοηθαμε ο ενας των αλλονειμαι στα εισερχόμενα ακομα τύπε η σουίτα ειναι με κράτηση θα μπω μετα το ραντεβού μου με την Ευα
ειμαι στα εισερχόμενα ακομα τύπε η σουίτα ειναι με κράτηση θα μπω μετα το ραντεβού μου με την Ευα
Καλημέρα! Ευακι! Κουκλαρα! !
Ωπα και Ναμαι !εδω θα ειμαι σημερα εχω στησει ξοβεργες
Ειδες τι κανεις..,τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
Ειδες τι κανεις..,
δε θα κοιμηθουμε αποψε !
ωραια φωτο...γραφια!!!τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
Απο πανω αναποδα και σφαλιαρες στα κωλομερια που βλεπετε ......και λιγο χαιδεμα πισω τρυπουλα!εεεεεεε μα τα ηθελες τωρα Ευα μου....τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0