seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Αυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
Αυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
Αμα τα λεω εγω μου λεειΑυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!
Εσυ χαλάρωσες αλλά εμεις πώς θα βγάλουμε το βράδυ άραγε; μάλλοντωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
Εσυ χαλάρωσες αλλά εμεις πώς θα βγάλουμε το βράδυ άραγε; μάλλον
Μην ανησυχείς μέχρι αύριο θα έχω αποθέματα πάλικρατα γερα εσυ αλανιαρικο μωρο..
Ρε συ NAP ?Μην ανησυχείς μέχρι αύριο θα έχω αποθέματα πάλι
Ελπίζω να είναι διθυραμβική όπως η σημερινή αν και δεν αμφιβάλλω.. Η Έύα έχει όλα τα προσόντα για να κάνει έναν άντρα με γούστο να περάσει καλά...Ρε συ NAP ?
τα ιδια γουστα βλεπω !
ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙς ΑΥΡΙΟ!
ΩΡΑΙΟς !!
Κοιτα απο μενα η ΕΥΑ ειναι εγγυηση δεν θα περασεις απλα καλαΕλπίζω να είναι διθυραμβική όπως η σημερινή αν και δεν αμφιβάλλω.. Η Έύα έχει όλα τα προσόντα για να κάνει έναν άντρα με γούστο να περάσει καλά...
Ελπίζω να είναι διθυραμβική όπως η σημερινή αν και δεν αμφιβάλλω.. Η Έύα έχει όλα τα προσόντα για να κάνει έναν άντρα με γούστο να περάσει καλά...
Εδω εισαι συ ?Σσσσ ολα στη πραξη..δε λεω τπτ εγω
Κατάλαβα... Να κοιμηθώ νωρίς απόψε να είμαι φρέσκος...Εδω εισαι συ ?
και εγω ελεγα λειπεις και δεν ακους..
λοιπον κανονισε ο φιλος NAP ξερει τι τον περιμενει
του εχω πει !
Εδω εισαι συ ?
και εγω ελεγα λειπεις και δεν ακους..
λοιπον κανονισε ο φιλος NAP ξερει τι τον περιμενει
του εχω πει !
τελικα ευα μου πρεπει να σε ξαναγλυψω........τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. > 0
και για εμενα ρε γιατι σε βλεπω και κινησε μεσα στο φορουμ συμετεχεις γραφεις κριτικες(λιγες βεβαια) εχεις χιουμορ γιατι εδω μεσα εχει πολυ πραμα εγω γουσταρω τετοιους τυπουςΩπα και Ναμαι !
Βλεπω ησυχια Tasso , παω να δω τις ξοβεργες
που θα μας παει θα κολλησει!! - πιτσιρικας βαζαμε βενζινοκολλα !
- παντως για μενα εισαι φιλος και να το ξερεις !
και για εμενα ρε γιατι σε βλεπω και κινησε μεσα στο φορουμ συμετεχεις γραφεις κριτικες(λιγες βεβαια) εχεις χιουμορ γιατι εδω μεσα εχει πολυ πραμα εγω γουσταρω τετοιους τυπους
γιατι ρε εγω ειμαι παληως ;) και τι ρολο παιζη δηλαδη ο παληως? εγω γουσταρω που βλεπω νεα μελοι στο φορουμ να εχουν ενεργοι συμμετοχη ;) ξερεις τι λεει το τραγουδι αστο των παληω στην τρελλα τουΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ !
Tasso εγω ειμαι Νεος εδω , αλλα παλιος στη ζωη περιπετιες πολλες αλλα εκτος πριν..
θα τα πουμε φιλε !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
γιατι ρε εγω ειμαι παληως ;) και τι ρολο παιζη δηλαδη ο παληως? εγω γουσταρω που βλεπω νεα μελοι στο φορουμ να εχουν ενεργοι συμμετοχη ;) ξερεις τι λεει το τραγουδι αστο των παληω στην τρελλα του
σωπα ρε εχει και μαγκες τετοιους εδω να μην μου τυχαινη εμενα ενας τετοιος δαγκας να γελασω γιατι τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ αδρανεια μην ασχολεισε καθολου συνεχισε καλα το παςTasso στην αρχη σκεφτηκα να αποχωρησω γιατι καποιοι τυποι μου εστειλαν κποια τηλεγραφηματα και τα εστειλα πισω
ομως 2 - 3 φιλοι οπως εσυ με εκαναν και αλλαξα γνωμη
οποτε ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ υπαρχουν θα τα λεμε και με τρελλα και με κορδελα !
σωπα ρε εχει και μαγκες τετοιους εδω να μην μου τυχαινη εμενα ενας τετοιος δαγκας να γελασω γιατι τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ αδρανεια μην ασχολεισε καθολου συνεχισε καλα το πας
φιλαρακι μονο αυτο εμεινε ακομη, η αληθεια ειναι δεν επιασα μεγαλο ψαρι ακομη γιατι εγω της ξοβεργες της εβαλα να πιασω ψαρια τουλαχιστον να προσπαθουμε να ειμαστε αληθινοι ;)Να σου πω τι εγινε?
Πιαστηκαν ολοι στις Ξοβεργες που εστεισες ! χαχαχαχα
βαζεις καλη κολλα φαινετε κια δεν φευγουν,
ετσι να γελαμε ρε συ λιγακι το γελιο δινει ζωη !