seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.755
- Πόντοι
- 736
Αυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. >0
![]()
Αυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. >0
![]()
Αμα τα λεω εγω μου λεειΑυτά κάνεις και τρελαίνεις τον κόσμο. Καληνύχτα καυλιαρικο μωρό!!!
Εσυ χαλάρωσες αλλά εμεις πώς θα βγάλουμε το βράδυ άραγε;τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. >0
![]()
Εσυ χαλάρωσες αλλά εμεις πώς θα βγάλουμε το βράδυ άραγε;μάλλον
![]()
![]()
κρατα γερα εσυ αλανιαρικο μωρο..![]()
Ρε συ NAP ?![]()
Μην ανησυχείς μέχρι αύριο θα έχω αποθέματα πάλι
![]()
Ρε συ NAP ?
τα ιδια γουστα βλεπω !
ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙς ΑΥΡΙΟ!
ΩΡΑΙΟς !!
Κοιτα απο μενα η ΕΥΑ ειναι εγγυηση δεν θα περασεις απλα καλαΕλπίζω να είναι διθυραμβική όπως η σημερινή αν και δεν αμφιβάλλω.. Η Έύα έχει όλα τα προσόντα
![]()
για να κάνει έναν άντρα με γούστο να περάσει καλά...
Ελπίζω να είναι διθυραμβική όπως η σημερινή αν και δεν αμφιβάλλω.. Η Έύα έχει όλα τα προσόντα
![]()
για να κάνει έναν άντρα με γούστο να περάσει καλά...
Εδω εισαι συ ?Σσσσ ολα στη πραξη..δε λεω τπτ εγω
Κατάλαβα... Να κοιμηθώ νωρίς απόψε να είμαι φρέσκος...Εδω εισαι συ ?
και εγω ελεγα λειπεις και δεν ακους..
λοιπον κανονισε ο φιλος NAP ξερει τι τον περιμενει
του εχω πει !
Εδω εισαι συ ?
και εγω ελεγα λειπεις και δεν ακους..
λοιπον κανονισε ο φιλος NAP ξερει τι τον περιμενει
του εχω πει !
τελικα ευα μου πρεπει να σε ξαναγλυψω........τωρα που χαλαρωσα λιγουλακι εβγαλα και μια φωτο.. >0
![]()
και για εμενα ρε γιατι σε βλεπω και κινησε μεσα στο φορουμ συμετεχεις γραφεις κριτικες(λιγες βεβαια)Ωπα και Ναμαι !
Βλεπω ησυχια Tasso , παω να δω τις ξοβεργες
που θα μας παει θα κολλησει!! - πιτσιρικας βαζαμε βενζινοκολλα !
- παντως για μενα εισαι φιλος και να το ξερεις !
και για εμενα ρε γιατι σε βλεπω και κινησε μεσα στο φορουμ συμετεχεις γραφεις κριτικες(λιγες βεβαια)εχεις χιουμορ γιατι εδω μεσα εχει πολυ πραμα
![]()
εγω γουσταρω τετοιους τυπους
![]()
γιατι ρε εγω ειμαι παληως ;) και τι ρολο παιζη δηλαδη ο παληως? εγω γουσταρω που βλεπω νεα μελοι στο φορουμ να εχουν ενεργοι συμμετοχη ;)ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ !
Tasso εγω ειμαι Νεος εδω , αλλα παλιος στη ζωη περιπετιες πολλες αλλα εκτος πριν..
θα τα πουμε φιλε !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
γιατι ρε εγω ειμαι παληως ;) και τι ρολο παιζη δηλαδη ο παληως? εγω γουσταρω που βλεπω νεα μελοι στο φορουμ να εχουν ενεργοι συμμετοχη ;)ξερεις τι λεει το τραγουδι αστο των παληω στην τρελλα του
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωπα ρε εχει και μαγκες τετοιους εδωTasso στην αρχη σκεφτηκα να αποχωρησω γιατι καποιοι τυποι μου εστειλαν κποια τηλεγραφηματα και τα εστειλα πισω
ομως 2 - 3 φιλοι οπως εσυ με εκαναν και αλλαξα γνωμη
οποτε ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ υπαρχουν θα τα λεμε και με τρελλα και με κορδελα !![]()
![]()
![]()
σωπα ρε εχει και μαγκες τετοιους εδω![]()
![]()
να μην μου τυχαινη εμενα ενας τετοιος δαγκας να γελασω
![]()
![]()
![]()
γιατι τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ αδρανεια
μην ασχολεισε καθολου συνεχισε καλα το πας
![]()
φιλαρακι μονο αυτο εμεινε ακομη, η αληθεια ειναι δεν επιασα μεγαλο ψαρι ακομη γιατι εγω της ξοβεργες της εβαλα να πιασω ψαριαΝα σου πω τι εγινε?
Πιαστηκαν ολοι στις Ξοβεργες που εστεισες ! χαχαχαχα![]()
βαζεις καλη κολλα φαινετε κια δεν φευγουν,
ετσι να γελαμε ρε συ λιγακι το γελιο δινει ζωη !