eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Ευα θα βγει και ουζακι κατσε
ολοι βλεπω για σενα δουλευουνε..
Καντε κανα παρτι με ουζα γουστάρω ποικιλια..... ;) χιχι.. η χασουρα η τσιπουρα κ η καψουρα πληρώνονται μαναριαα..παω τώρα
Ευα θα βγει και ουζακι κατσε
ολοι βλεπω για σενα δουλευουνε..
εσυ μην μιλαςαυτον να των προσεχεις πως του μιλας ο μεγαλυτερος εργολαβος στο GLS του ετοιμαζουν αγαλμα ευεργετης απο τους μεγαλυτερους
egο ρε να μην μιλαω που ο PRIAMOS HOTEL σε εχει καλεσμενο καθε χρονο στην κοπη της πιτας ετσι εγινε αλυσιδα με πορνοχοτελια εχουν κανει σε ολα τα δωματια στο GLS τζακουζιεσυ μην μιλας
η κυρια γουσταρει δυδιμα ενδιαφερον ;)Καντε κανα παρτι με ουζα γουστάρω ποικιλια..... ;) χιχι.. η χασουρα η τσιπουρα κ η καψουρα πληρώνονται μαναριαα..παω τώρα
αιντε μπραβο δωσε φως ;) υπαρχει ροη απο νεα αιμα στο φορουμΣυνάντηση εμπειρία με την καυλάρα Ευα! Ευχαριστώ τον φίλο ser που με έβαλε στο σωστό δρόμο Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα γράψω.
εχω πολλη δουλεια ακομαegο ρε να μην μιλαω που ο PRIAMOS HOTEL σε εχει καλεσμενο καθε χρονο στην κοπη της πιτας ετσι εγινε αλυσιδα με πορνοχοτελια εχουν κανει σε ολα τα δωματια στο GLS τζακουζι
Εύα, βάλε τα ποδαράκια σου να μας τρελάνεις!!!
Αμα ειναι να τρελαθεις να μη τα βαλω ρε μωρο
Συνάντηση εμπειρία με την καυλάρα Ευα! Ευχαριστώ τον φίλο ser που με έβαλε στο σωστό δρόμο Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα γράψω.
Ξερω εγω τι να ξερει ?ser μηπως κατι ξερει;;;
συγνωμη αν σ εφερα σε δυσκολη θεση....Ξερω εγω τι να ξερει ?
Τωρα ... θα με παρουνε στο ψητο ολοι και αντε να τα βγαλω περα
αλλος πηδαει αλλος τη πληρωνει
αμαν τι επαθα ..
Καντε κανα παρτι με ουζα γουστάρω ποικιλια..... ;) χιχι.. η χασουρα η τσιπουρα κ η καψουρα πληρώνονται μαναριαα..παω τώρα
συγνωμη αν σ εφερα σε δυσκολη θεση....
αλλα βλεπω οτι εισαι ωραιος τυπος με αυτα που γραφεις
εμ και εσυ ολα τα ειπες δεν αφησες να βρει κατι μονος του...αυτο το < ΠΑΩ ΤΩΡΑ > ειναι που με εκαψε..
Ρε ΕΥΑ ειπαμε να τον παρεις με το μαλακο τον ανθρωπο οχι να τον ξεκανεις ?
καλα τι τουκανες του ανθρωπου - την κυλοτα τη ξεχασες ?
ακου να με βαλει στη κριτικη..
καλα κατσε να σε δω & θα τα πουμε καλα οι δυο μας !