eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Εύα Δευτέρα η Τετάρτη μεΣημερι , κανεις σκόντο ;
Happy hour ?
Οταν λες happy hour..εκτος του οτι θα ναι χαρούμενη η ωρα τι αλλο ενοεις; χαχαχα
Εύα Δευτέρα η Τετάρτη μεΣημερι , κανεις σκόντο ;
Happy hour ?
ειναι γνωστος μαλαπερδαςγιατι τοση ενταση ;;;
μηπως ο τυπος θελει κατι ... απο την κοπελα;;;;
Και κόλπος και μαλαπέρδας;;; μιλας με γρίφους γέροντα...ειναι γνωστος μαλαπερδας
το ιστορικο του ειναι μεγαλο μπαινης στο μαμπα διαβαζεις και βγαζης αποψη.. α και κατι αλλο δεν θα των ρωτας για το ΔΑΦΝΗ ENNOHTAI katεχων σουιτα με τζακουζιΚαι κόλπος και μαλαπέρδας;;; μιλας με γρίφους γέροντα...
ειναι γνωστος μαλαπερδας
Πες τα ρε TASSO γιατι εχουμε μπλεξει με το τυπο
τωρα σε λιγο θα βγει και θα μου τη μπει- κατσε και θα δεις !
θα βγαλει εκπομπη,
Αντε καλημερα !
α και κατι αλλο δεν θα των ρωτας για το ΔΑΦΝΗ ENNOHTAI katεχων σουιτα με τζακουζιΠες τα ρε TASSO γιατι εχουμε μπλεξει με το τυπο
τωρα σε λιγο θα βγει και θα μου τη μπει- κατσε και θα δεις !
θα βγαλει εκπομπη,
Αντε καλημερα !
η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα και τα δικα του τα εχει δεσει πισωΤουλαχιστον σου παταει "like" ? οπως σε μενα? αχαχαχ
Τι να σου πω φιλε, θα δειξει!Τουλαχιστον σου παταει "like" ? οπως σε μενα? αχαχαχ
πολυ κακως χανεις θα σε μαλωσωΤι να σου πω φιλε, θα δειξει!
δεν εχω παρε δωσε με τον τυπο..
Τasso μη τα λες τοσο αποτομα γιατι πινουμε καφε ακομα !!!α και κατι αλλο δεν θα των ρωτας για το ΔΑΦΝΗ ENNOHTAI katεχων σουιτα με τζακουζι
Δεν ετυχε Tasso θα βγει το απογευμα και θα κανει εκπομπη θα δεις !!πολυ κακως χανεις θα σε μαλωσω
ο καφες παει μαζι με των κολπο ειναι σαν τα κουλουρακιαΤasso μη τα λες τοσο αποτομα γιατι πινουμε καφε ακομα !!!
μπα αργα ειναι το απογευμα περιμενε λιαν συντομος ας πιασει και κανεναν αλλον δεν πειραζη καιρο εχουμε να γελασουμε εδω μεσα αν και μολις με δη θα αλλαξει προταιρεοτηταΔεν ετυχε Tasso θα βγει το απογευμα και θα κανει εκπομπη θα δεις !!
θα πιασει εμενα τωρα ...
Εγω θα περιμενω ... αλλα αμα δει και σεναμπα αργα ειναι το απογευμα περιμενε λιαν συντομος ας πιασει και κανεναν αλλον δεν πειραζη καιρο εχουμε να γελασουμε εδω μεσα αν και μολις με δη θα αλλαξει προταιρεοτητα
αν εχεις υπομονη και επιμονη και θελεις να γελασεις καλο ειναι να περιμενης γιατι δεν χρειαζεται να στηνεσαι στην ουρα και να πληρωνεις εισιτηριο να δης κομωδιαΕγω θα περιμενω ... αλλα αμα δει και σενα
θα τον αρπαξουμε παρεα !
Ελα ντε, και για το εισητηριο στο Θεατρο λεφτα χρειαζονται χαχαχαχαχαχ !!!αν εχεις υπομονη και επιμονη και θελεις να γελασεις καλο ειναι να περιμενης γιατι δεν χρειαζεται να στηνεσαι στην ουρα και να πληρωνεις εισητηριο να δης κομωδια
που να τρεχεις τωρα κατσε εδω σε λιγο θα κανει την εμφανιση του με γοργα βηματα θα ερθει κοντα μαςΕλα ντε, και για το εισητηριο στο Θεατρο λεφτα χρειαζονται χαχαχαχαχαχ !!!
που να τρεχεις τωρα κατσε εδω σε λιγο θα κανει την εμφανιση του με γοργα βηματα θα ερθει κοντα μας