Αν εχεις τα κοτσια τραβα..αντιμετωπισε τον απο κοντα!!μας τα ζαλισες.ουφ
Δεν γαμαω που στρες. ....θα τον περιποιηθει κάποιος αλλος με ένα strap on καλό. ....άλλα μας κρύβεται. ...τραβα τώρα και βρες κάνα πάρκο για ψωνισμα
Αν εχεις τα κοτσια τραβα..αντιμετωπισε τον απο κοντα!!μας τα ζαλισες.ουφ
Δεν γαμαω που στρες. ....θα τον περιποιηθει κάποιος αλλος με ένα strap on καλό. ....άλλα μας κρύβεται. ...τραβα τώρα και βρες κάνα πάρκο για ψωνισμα
Πες του εσύ....Εδω ειναι πες τ τα..τ κολπου
Να πάρεις και έναν σκύλο για τυφλούς να σε βοηθάει στις αισθήσεις σου. ...μερικοί μπορούν να μάμησουν κιόλας .....έχετε το απόλυτο κάψιμο....Μόνο με κωλογερους και φουστρες.....Οι ίδιοι και οι ίδιοι προμοταρουν να βγάλουν κανα δεκαρικο
Αααααααα εμένα με ρίχνει... 0,50 € την σειρά.ευα δεν θα τα παμε καλάΜόνο δεκάρικο ρε τύπε, μας αδικείς;
Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο η Εύα πληρώνει καλά, 2 ευρώ η σειρά και μετρητά στο χέρι!
Βάλε που γράφω εδώ μέσα 100 σειρές τη βδομάδα, τα 200 τα μαζεύω!
Μόνο δεκάρικο ρε τύπε, μας αδικείς;
Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο η Εύα πληρώνει καλά, 2 ευρώ η σειρά και μετρητά στο χέρι!
Βάλε που γράφω εδώ μέσα 100 σειρές τη βδομάδα, τα 200 τα μαζεύω!
Αααααααα εμένα με ρίχνει... 0,50 € την σειρά.ευα δεν θα τα παμε καλά
Θα σου κανω αυξηση,παρε τον κυρ Στέφανο να παραγγειλεις σαλαμι ζαμπον κτλ..σα τη Βουγιουκλάκη στη ταινια...
Με 0,80 θα είμαι εντάξειΡε τύπε για δες τα αστέρια μας! Όλοι τα ίδια θα παίρνουμε δηλαδή;
Είναι που είχες δουλειά μωρή ρεκλαμα ..για να δουν όλοι πόσο καμμένοι είστε. ...Οι άλλοι που παριστάνουν τους γιατρους και κουβαλανε παπιες μαζεύτηκαν όλοι ή λείπει κανένας .....
Είναι που είχες δουλειά μωρή ρεκλαμα ..για να δουν όλοι πόσο καμμένοι είστε. ...Οι άλλοι που παριστάνουν τους γιατρους και κουβαλανε παπιες μαζεύτηκαν όλοι ή λείπει κανένας .....