ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Μεσα ρε συ?Camera-man.....μετα θ αλλαξουμε
Το κανονιζουμε οποτε θελετε !
Μεσα ρε συ?Camera-man.....μετα θ αλλαξουμε
Κατσε γιατι θα τα ακουσουμε τωρα απο την Ευα........ :-Μεσα ρε συ?
Κοιτάξτε, καταλαβαίνω ότι νοιώθετε άβολα με ένα δαχτυλάκι στον πισινό σας,
αλλά τι να κάνουμε, αγαπητέ μου φίλε, καλώς ή κακώς "scripta manent verba volant".
Οπότε καλύτερα από εδώ και στο εξής,να τρώτε μόνο "μεγάλη μπουκιά" για να μην προσπαθείτε
έπειτα να μπαλώσετε τα αμπάλωτα, με ύβρεις και σοφιστείες...
Το "μωρό" εφόσον είναι και αναγνωρισμένα Κυρία, στα μάτια σας, έχει υποθέτω και κρίση
και αντίληψη για να ξέρει σε ποιόν να απαντά ή όχι, και με ποιόν τρόπο, χωρίς
να χρειάζετε υποδείξεις και "προστασία". Οπότε μην την υποτιμάτε...
Πάντως, για να διακρίνει κάποιο "ωρίμασμα" η αγαπητή Εύα, που σας γνωρίζει, ίσως κάτι παραπάνω
θα ξέρει από εμένα τον μπουρδολόγο...
Μεσα ρε συ?
Κατσε γιατι θα τα ακουσουμε τωρα απο την Ευα........ :-
Εγω παντως καριερα σαν πορνοσταρ δεν κανω......εχω αλλες δουλειεςπροβλεπω τη ταινια να τη παρακολουθουμε εγω εσυ και ο σκηνοθετης μονο!θα πεσει πολυ ζαρζαβατικο αν βγει δημοσια <πλακα κανω θα παρουμε χρυση σφαιρα....στο κεφαλι !!!
Καλα.. ακομα δεν καταλαβες ?προβλεπω τη ταινια να τη παρακολουθουμε εγω εσυ και ο σκηνοθετης μονο!θα πεσει πολυ ζαρζαβατικο αν βγει δημοσια <πλακα κανω θα παρουμε χρυση σφαιρα....στο κεφαλι !!!
Εγω παντως καριερα σαν πορνοσταρ δεν κανω......εχω αλλες δουλειες
και πολυ καλα θα κανεις!!εγω μωρο μου το αναποδο που κανω και γουσταρεις δε το βγαζω στη φορα!ειναι πριβε κατασταση
Ρε καραγκιόζη που μιλάς για δακτυλάκι όταν έχεις την πούτσα ολόκληρη στον κώλο σου, την απάντηση σε ΕΣΕΝΑ δεν την διάβασες;
Θέλεις ας πούμε να σου δώσω ένα παράδειγμα ΠΟΥΤΑΝΑΣ που ψάχνει για κορόιδα και τους τα μασάει; Ή μήπως φοβάσαι μπας και βγει κάνας καθρέφτης μπροστά σου;
Τις τζάμπα μαγκιές μαλακάκο όχι σ' εμένα, σ' αυτούς που σε παίρνει. Εγώ γύριζα όταν ξεκινούσες εσύ το ταξίδι!
Ομολογώ ότι τα επιχειρήματά σας υπήρξαν ατράνταχτα, και με πείσατε απολύτως.
Διακρίνεται αυτό το "ωρίμασμα" σκέψης και έκφρασης, που παρατήρησε και η αγαπητή Εύα...
ΥΓ. Ανατρίχιασα...
Τα εν οικω μη εν δημω !και πολυ καλα θα κανεις!!εγω μωρο μου το αναποδο που κανω και γουσταρεις δε το βγαζω στη φορα!ειναι πριβε κατασταση
α δε ξερω για εσενα εμενα μια χαρα μου φερθηκε!!τα προσωπικα σας face to face θα ναι το ιδιο ανατριχιαστικο υποθετω!καληνυχτα κυριε ποποβββ
Ομολογώ ότι τα επιχειρήματά σας υπήρξαν ατράνταχτα, και με πείσατε απολύτως.
Διακρίνεται αυτό το "ωρίμασμα" σκέψης και έκφρασης, που παρατήρησε και η αγαπητή Εύα...
ΥΓ. Ανατρίχιασα...
Ωραία! Ευχαριστήσου λοιπόν την ανατριχίλα που σου προσέφερα και ξεφορτώσου με!
Καλή σας νύχτα, επίσης.
Ωραία! Ευχαριστήσου λοιπόν την ανατριχίλα που σου προσέφερα και ξεφορτώσου με!
Αν δεν το κατάλαβες δε (το κατάλαβες και πολύ καλά!) μόλις πριν λίγο η οικοδέσποινα σου ανεκοίνωσε πως είσαι μάλλον ανεπιθύμητος στο νήμα...
Πεθαινεις για κατι τετοια... Πεθαινεις.ανεπιθυμητοι ειναι οι καβγαδες οι ειρωνιες και οι ιντριγκες!