eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
την καλημερα μου
ελαβες πμ??
Δε μπορω τώρα να απαντησω..σε λιγακι
την καλημερα μου
ελαβες πμ??
Γυναικαρα τον σεβασμό τον έχεις κερδίσει και με το παραπάνω! !! Και εσύ αλλά και όλα τα κορίτσια που σέβεστε τον άνθρωπο που πηγαίνετε μαζί του, ανεξάρτητα τη γράφουν μερικοί ψυχανωμαλοι εδώ μέσα. Για αυτό να είσαι βέβαιη. Άλλωστε ο σεβασμός απαιτεί αμοιβαιοτητα.Το θεμα μαναρε μου δεν ειναι να κερδιζω ενδιαφέρον μονο η σημασια..αλλα ΣΕΒΑΣΜΟ,γιατι πρωτη τον δινω και διαρκει περισσότερο...και δε λεω για εμενα..μιλω για ολα τα κορίτσια..
Γυναικαρα τον σεβασμό τον έχεις κερδίσει και με το παραπάνω! !! Και εσύ αλλά και όλα τα κορίτσια που σέβεστε τον άνθρωπο που πηγαίνετε μαζί του, ανεξάρτητα τη γράφουν μερικοί ψυχανωμαλοι εδώ μέσα. Για αυτό να είσαι βέβαιη. Άλλωστε ο σεβασμός απαιτεί αμοιβαιοτητα.
Να σε καλα..μωρο μου σευχαριστω,σε οσους αξιζει δινουμε οι υπολοιποι πουλον απλα κ λαικα..
Να σε καλα..μωρο μου σευχαριστω,σε οσους αξιζει δινουμε οι υπολοιποι πουλον απλα κ λαικα..
ολα αυτα μετα την ευα θα τα χρειαστουμεΞέχασες και μία επίσκεψη στην Εύα. Χαχαχα...
καλημερα.. φωτος εν ωρα εργασιας,το ζητησατε το ανεβασα!!
Δεν μας λυπάσαι πρωί πρωί;
για να ανοιξει το ματι ρε μαναρι μου!!!
Δεν είναι η μόνη επίπτωση αυτή. Μάτια ανοίξανε, καφέδες φύγανε, λάπτοπ μούσκεψαν... Και όχι μόνο λάπτοπ... Χαχαχαχα...
Καλημέρα ευαρα κάβλα είσαι φωτιά Σ θέλω παλι ..
Θα σε μαλώσω.....