jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παιδες μπορει καποιος να μου στειλει pm το τηλ της ευας ή το δίνει μονο η κοπελα?
μονη της φιλε
εδω ειναι
παιδες μπορει καποιος να μου στειλει pm το τηλ της ευας ή το δίνει μονο η κοπελα?
καλημερα !οπως σας υποσχεθηκα η χθεσινη φωτο που ζητησατε ..
α οκ...ευχαριστω jimy
Εσυ εκει...
H foto ΟΛΑ τα λεφτα δεν την ειχα δει !Ευχαρίστηση μου.....
πας καλα ρε Εύα??δεν σκεφτεσαι τα κρασια τα αρνια,τα κοκορετσια τις μπυρες,κι οτι αλλο εχουμε κατεβασει και μας δινεις ετσι στα μουτρα αυτο το εργο τεχνης???θελεις να μας στειλεις τελειως αδιαβαστους δλδ ρε κοπελια...???να μας πας παραδιπλα, στο Ωνασειο κατευθειαν????καλημερα !οπως σας υποσχεθηκα η χθεσινη φωτο που ζητησατε ..
πρωτα στον οφθαλμιατρο μετα γναθοχειρουργο αμεσως μετα ψυχιατρο κ τελος καρδιολογο!!!πας καλα ρε Εύα??δεν σκεφτεσαι τα κρασια τα αρνια,τα κοκορετσια τις μπυρες,κι οτι αλλο εχουμε κατεβασει και μας δινεις ετσι στα μουτρα αυτο το εργο τεχνης???θελεις να μας στειλεις τελειως αδιαβαστους δλδ ρε κοπελια...???να μας πας παραδιπλα, στο Ωνασειο κατευθειαν????
που να το δεις κ LIVE φίλε φωτιές βγάζει γκαβλα ρεεεεH foto ΟΛΑ τα λεφτα δεν την ειχα δει !
Τωρα ΜΜΜΜαλιστα @@@@
Μας αρεσει η Ελλαδα miss..
Το κατάλαβα ότι εσυ την έβγαλες γιατί το ζήτησαπου να το δεις κ LIVE φίλε φωτιές βγάζει γκαβλα ρεεεε
πρωτα στον οφθαλμιατρο μετα γναθοχειρουργο αμεσως μετα ψυχιατρο κ τελος καρδιολογο!!!
είδες μαν δεν χαλάμε χατίρια χα χα χα ευαρα καβλαραΤο κατάλαβα ότι εσυ την έβγαλες γιατί το ζήτησα
Ναι είναι άλλη διάσταση -- έχω άποψη αλλά εσυ
Το είχες και ζωντανό. Χαχαχα!!!
είδες μαν δεν χαλάμε χατίρια χα χα χα ευαρα καβλαρα
μετρω αντιστροφα