Επισκέπτης
Γιατι δε σ'αρέσει το μουνακι μ.;στενο καθαρο κ φυσικοτατο...Χαχαχαχαχα
Θα στα πω.....
Γιατι δε σ'αρέσει το μουνακι μ.;στενο καθαρο κ φυσικοτατο...Χαχαχαχαχα
ξεφυγαμε.....καλημερα.. φωτος εν ωρα εργασιας,το ζητησατε το ανεβασα!!
Ευα παρτουζα παιχτηκε γτ πως αλλιως να βγαλετε τετοιες φωτο;καλημερα.. φωτος εν ωρα εργασιας,το ζητησατε το ανεβασα!!
Ευα παρτουζα παιχτηκε γτ πως αλλιως να βγαλετε τετοιες φωτο;
Να κανω και μια παρατηρηση.Η πισω κινηση εχω την εντυπωαη οτι ειναι δουλεμενη αλλα οχι για πολλους.πιθανολογω οτι ειναι διαθεσιμη μονο για τον εκλεκτο της.καλημερα.. φωτος εν ωρα εργασιας,το ζητησατε το ανεβασα!!
Ευα παρτουζα παιχτηκε γτ πως αλλιως να βγαλετε τετοιες φωτο;
Με ποιον να εισαι αραγε στην φωτο ρε ευα??????τον ....εφαγες... στην κυριολεξια.....
με δηλιτιριωδες φιδι είναι στην φωτοΜε ποιον να εισαι αραγε στην φωτο ρε ευα??????τον ....εφαγες... στην κυριολεξια.....
πέστα ρε ευαρα η πίσω ντριπα είναι άβατο χε χε χε αστερι μ..εχω ευλιγιστη μεση απλα... χαχαχ εγω τη τραβηξα,και συγκεκριμενα ειναι απο βιντεο φωτο..τεσπα η πισω κινηση δεν ειναι δουλεμενη!!λυπαμαι...ουτε για τον εκλεκτο ουτε για κανεναν!
σε ευχαριστω για το φιδι...με δηλιτιριωδες φιδι είναι στην φωτο
και ομως δεν παιχτηκε παρτουζα αδερφε.....Ευα παρτουζα παιχτηκε γτ πως αλλιως να βγαλετε τετοιες φωτο;
Με ποιον να εισαι αραγε στην φωτο ρε ευα??????τον ....εφαγες... στην κυριολεξια.....
χαχαχαχαα...δεν θα επρεπε να δεχθω την συγνωμη σου γτ κανονικα θα επρεπε να ανεβασεις ολο το αρχειο....Αχχχ εσυ εισουμ μαναρε χθες;..χαχα λυσαξα συγνωμηη
χαχαχαχαα...δεν θα επρεπε να δεχθω την συγνωμη σου γτ κανονικα θα επρεπε να ανεβασεις ολο το αρχειο....
Ναι οκ,αλλα εχει κ φωνη..κελαιδω γλυκα αλλα θα. Εκτεθω..οποτε την επομενη φορά που θα ακούγομαι ακαπελα χαχαχαχαχα
[χαχαχα...οκ τοτε παω πασο.....
:-* :-* :-*