TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ εισαι μεγαλο numberορίστε απο μικρό κ απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια αρα εγω δεν κανω για βίντεο..
εσυ εισαι μεγαλο numberορίστε απο μικρό κ απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια αρα εγω δεν κανω για βίντεο..
μαν αυτα τα κορίτσια είναι για μερακλήδες σαν εμάς για αυτο τα αναφέρουμε συχνά υγ κ μπορεί να παίξει κ τπτ άλλο στο μέλλον γκεγκε..Εδώ βλέπω πάτε καλά.
Δεν χρειάζεται σχόλιο μου.
Βάλαμε και άλλες κορασίδες στο game
Τέλεια.
Thriller με σασπένς και καταιγίδα αποκαλύψεων.
Αυτό είναι νήμα !!
μαν αυτα τα κορίτσια είναι για μερακλήδες σαν εμάς για αυτο τα αναφέρουμε συχνά υγ κ μπορεί να παίξει κ τπτ άλλο στο μέλλον γκεγκε..
Να παίξει ρε φίλε να παίξει
Να έχουμε να διαβάζουμε.
αυτό κάνουμε κ εμείς μαν απλά κάνουμε κ τήν πλάκα μας μερικές φόρες μανΝα παίξει ρε φίλε να παίξει
Να έχουμε να διαβάζουμε.
χθεσινο ποστ ενος κουκουκαλημερα στην κυρια του νηματος και σε ολους τους αλλους.... εγω δεν θα μιλησω πολυ αν και το συνιθηζω δεν καταλαβαινω την συνεχη ασχολια με την κοπελα ειπε ο καθενας οτι βιωσε μαζι της αληθηνο η ψευτικο τελειωσε εχει να πη κατι αλλο ?? ας το πη και απο εκει και περα σαν επισκεπτης αν του αρεσει καθεται αλλιως φευγει ;) οι συνεχεις αντιπαραθεσεις κανουν κακο η ενταση δεν δημιουργει τιποτα μονο εχθρες
το σημαντικο ειναι να περναμε καλα και να ενημερωνουμε
λογια σωστα να λεςσοφα λογια
Σοφοκλής εεεσοφα λογια
οχι soxoviz eeeΣοφοκλής εεε
που είσαι εσύ ρε παλι για φασίνα πηγές εεοχι soxoviz eee
Μια καυτή καλημέρα στο αστέρι... Εχουμε κανένα νέο για το ντουο που ελεγες μωρό αν γίνει θα κάνει πάταγο
Της την είπε απο κονταΜην την μιλάς παίχτη είναι θυμωμένη, χθες βράδυ δεν είπες καληνύχτα!
χτές το βράδυ την είχα στα 4 οπότε μ είπε αυτή καληνύχτα χα χαΜην την μιλάς παίχτη είναι θυμωμένη, χθες βράδυ δεν είπες καληνύχτα!