sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
μάγος είσαι μανΤης την είπε απο κοντα
μάγος είσαι μανΤης την είπε απο κοντα
Της την είπε απο κοντα
έλα κ εσύ μαζί μας να δείς αλλά να έχεις μαζι σ κ κανένα 200ε μην γίνεις κ ρεζίλι ετσι χα χαΔεν μετράει παίχτη. Αυτοί γαμάνε τζάμπα για να κάνουν post και να κινείται το νήμα. ;)
Δεν μετράει παίχτη. Αυτοί γαμάνε τζάμπα για να κάνουν post και να κινείται το νήμα. ;)
ρε μωρό αφού ξέρεις οταν είσαι τοπ τα λένε αυτά π να πάνε στα μπάζα εε άστους να λένε εσύ συνέχισε ετσι κ δεν θα χάσεις υγ κανένα νεο για την συνεργασία με την άλλη την μουνάρα έχουμε σας θέλω παρτούζα..Κανείς τσάμπα...ούτε ο γκόμενος μου
καλα ρε στα τεσσερα ητανε προσευχοτανε στον θεουλη μαλλον να την εχει καλα ;) αλλιως τι αλλο θα μπορουσε να κανει μαζι σου στα τεσσεραχτές το βράδυ την είχα στα 4 οπότε μ είπε αυτή καληνύχτα χα χα
ρε λαμόγιο λέγε τωρα εδω ποτέ θα την πάρουμε παρτούζα να δούμε ποιός είναι γέρος ααα στο τσάμπα να φωνάξουμε κ τόν άλλον ρε που λέει ανέκδοτα πρωί πρωι.καλα ρε στα τεσσερα ητανε προσευχοτανε στον θεουλη μαλλον να την εχει καλα ;) αλλιως τι αλλο θα μπορουσε να κανει μαζι σου στα τεσσερα
ποιος ειναι ο τζαμπατζηςρε λαμόγιο λέγε τωρα εδω ποτέ θα την πάρουμε παρτούζα να δούμε ποιός είναι γέρος ααα στο τσάμπα να φωνάξουμε κ τόν άλλον ρε που λέει ανέκδοτα πρωί πρωι.
ρε φιλαρακι πες μας και κατι αλλο..... εκτος αν καλημερισης ολο το φορουμ πρωταΚαλημέρα κάυλακι!
εμείς που γράφουμε στο νήμα της κάθε κοπέλας ετσι είπε ενα ποιο πανω δεν είδες εεποιος ειναι ο τζαμπατζης
εσυ τωρα θελεις να παρω σοβαρα την παπαρια του καθενος αυτοι ολοι να μαζευτουν να κανουν μια προταση στον αντισθενη να τους ανοιξη ενα νημα να λενε της παπαριες τους οποιος λεει την μεγαλυτερη θα παιρνουν και δωρακι ;)εμείς που γράφουμε στο νήμα της κάθε κοπέλας ετσι είπε ενα ποιο πανω δεν είδες εε
ρε μωρό αφού ξέρεις οταν είσαι τοπ τα λένε αυτά π να πάνε στα μπάζα εε άστους να λένε εσύ συνέχισε ετσι κ δεν θα χάσεις υγ κανένα νεο για την συνεργασία με την άλλη την μουνάρα έχουμε σας θέλω παρτούζα..
ρε άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί αμέσως να πεί κ κατι αλλο άιντε καλημέρα μαν καλος ήρθες..ρε φιλαρακι πες μας και κατι αλλο..... εκτος αν καλημερισης ολο το φορουμ πρωτα
σε λιγο θα διαπιστωσεις ποσο καλος ανθρωπος ειμαιρε άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί αμέσως να πεί κ κατι αλλο άιντε καλημέρα μαν καλος ήρθες..
εχω χορτάσει απο αυτά αλλά τπτ σου λεω με τρείς βαράω τωρα άιντε ξύπνα...σε λιγο θα διαπιστωσεις ποσο καλος ανθρωπος ειμαι
καλως οκ οτι πης ;)εχω χορτάσει απο αυτά αλλά τπτ σου λεω με τρείς βαράω τωρα άιντε ξύπνα...
έλα κ εσύ μαζί μας να δείς αλλά να έχεις μαζι σ κ κανένα 200ε μην γίνεις κ ρεζίλι ετσι χα χα
Γινεσαι μονο ξεφτιλας να γραφεις σε ενα νημα που δεν σου αρεσει.1.Δεν πληρώνω για σιτεμένες.
2.Δεν γίνομαι ξεφτίλας, για ένα free fuck να γράφω ότι είναι μούναρος μια αφράτη κάτω του μετρίου.