TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θα κανουμε σαλατα να την φαμε και θα κανουμε και γεμιστακρύψε λόγια σε πήραν χαμπάρι θα πέσει πολύ ντομάτα ρε το νου σου λέω χε χε
θα κανουμε σαλατα να την φαμε και θα κανουμε και γεμιστακρύψε λόγια σε πήραν χαμπάρι θα πέσει πολύ ντομάτα ρε το νου σου λέω χε χε
Καλημέρα τουμπαναρα μας.Καλημέρα αγάπες μου
Καλημέρα τουμπαναρα μας.
Περάστικα μωρό σε θελω να επιστρέψεις, ανανεωμένη και αναμενηΚαλημέρα..το ευακι σας έχει ένα γλυκούλη πυρετουλη..κ πάει σπίτι... Αχχχ είδατε για να βγάζω το κωλι μου έξω; κρυωσα...
καλημερα ευακι καλημερα στην παρεουλα ολη μας κρυωσες απο το γαμο εχω αποκληστικη φωτογραφία σας
ρε εσυ αυτο που εκανες δεν το ξερεις οτι απαγορευεται εβγαλες την φατσα του σοχχοκαλημερα ευακι καλημερα στην παρεουλα ολη μας κρυωσες απο το γαμο εχω αποκληστικη φωτογραφία σας
φοβηθηκα τον αλεξ και τους παπαρατσι και ειπα να το βγαλω πρωτος αλλωστε η ευα δεν πρεπει να εχει αντιρηση που χαλασα την εκπληξηρε εσυ αυτο που εκανες δεν το ξερεις οτι απαγορευεται εβγαλες την φατσα του σοχχο
εσυ τι να τριψης ρε της πατουσεςΤασσαρα πάμε να κάνουμε ενα καλό τρίψιμο στο ευακι να γίνει σε χρόνο ντε τε καλά
ρε εσυ αυτο που εκανες δεν το ξερεις οτι απαγορευεται εβγαλες την φατσα του σοχχο
εσυ τι να τριψης ρε της πατουσες
το εγραψα ηδη δεν μας αφηνουν γαμωτορε εγω δεν παντρευομαι δεν μου αρεσουν τα κοριτσια εσενα γουσταρω που εισαι αντρας βαρβατος
ευα το μασαζ σστο ευαισθητο σημειο σου αρεσει κουκλα μουΠολύ καβλα το μασάζ στις πατούσες
το εγραψα ηδη δεν μας αφηνουν γαμωτο
ευα το μασαζ σστο ευαισθητο σημειο σου αρεσει κουκλα μου
αστα ευα αδελφες και παληκαρια εξιναν μαλια κουβαρια για μας δεν υπαρχει κατι καλοΤο ηξεραααα ..παλιολουκριτια.....
μολις δης την λουκρητια πως θα τρεχεις να καλυψης το κωλι σου να δηςΤο ηξεραααα ..παλιολουκριτια.....
μολις δης την λουκρητια πως θα τρεχεις να καλυψης το κωλι σου να δης