neoMarkos0407
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Τι έγινε κούκλα έχεις πυρετό, περαστικά, αλλα με τις φωτογραφίες που βάζεις και πυρετό και πιεση βαλθηκες να αποκτησουμε
Ευάρα είσαι για πολύ πινέλο ρε παιδάκι μου... μέχρι να μουδιάσει η γλώσσα και να συμπεριφέρομαι λες και έχω πάθει εγκεφαλικό...με την γλώσσα έξω και να μου τρέχουν τα σάλια!
Πυρετούλη τον λέμε τωρα?
Σιροπακι ηπιες σημερα?κρυωσα μωρο μου!!! δεκατακια εχω τωρα και με χουν ισοπεδωσει!!!
κρυωσα μωρο μου!!! δεκατακια εχω τωρα και με χουν ισοπεδωσει!!!
Σιροπακι ηπιες σημερα?
Από λάθος βόλι ισοπεδώθηκες Ευούλα
ρε μπας και σουδωσε τπτ δηλητηριωδες? χαχαχτο πρωι μ εδωσε καποιος .. αλλα μετα χειροτερεψα....
ρε μπας και σουδωσε τπτ δηλητηριωδες? χαχαχ
κρυωσα μωρο μου!!! δεκατακια εχω τωρα και με χουν ισοπεδωσει!!!
ευακι εκτος απο σιροπακι θελει και εντριβουλες στις πατουσες και βετουζιτσες στην πλατουλα και γλωσουλα στο ευαισθητο σημειο να γιανειςΣιροπακι ηπιες σημερα?
Πυρετούλη τον λέμε τωρα?
τζουφια η αμπουλα ????εδω προσπαθω να πιω σιροπι αλλα ματαια!
τζουφια η αμπουλα ????
κ μας μας ανεβασες τον πυρεττο με την φοτο με την κωλοχαραδρα σου κ τις βυζαρες σου να ξεπροβαλουνκαθολου!! ο 40αρης + ειναι σαν το πυρετο..σε κρεβατωνει οταν σε πιασει!
Καλησπερα ευα και περαστικα.
Θελω να ξερεις οτι λυπάμαι πραγματικά για αυτο που σου προκάλεσα. Δεν ειχα σκοπο να σου κανω βουντου, ωστε να ανεβάσεις πυρετο, και να μην μπορεις να δωσεις δυναμη στον ηγούμενο. Χιλια συγγνωμη. Ηταν μπίζνα ποτε προσωπικό.
Ξανα περαστικά.
οριστε???? ξαναριχτο γτ δε το καταλαβα μωρο μ
ευακι εκτος απο σιροπακι θελει και εντριβουλες στις πατουσες και βετουζιτσες στην πλατουλα και γλωσουλα στο ευαισθητο σημειο να γιανεις
Τιποτα μωρε. Σου εκανα κατι βουντου και κατι ξορκια , για να ανεβασεις πυρετο και να μην δυναμωσει ο ηγουμενος (popov) για αυτα που έλεγε χθες .