TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φοβαται μην σε χασει για αυτοκαλημέρα καλημέρα πως απο τα μέρη μας εσύ μωρό εεε
φοβαται μην σε χασει για αυτοκαλημέρα καλημέρα πως απο τα μέρη μας εσύ μωρό εεε
φοβαται μην σε χασει για αυτο
τι εννοης αβατο να παρεις λοκω? χλωμο σε βλεπω μαλλον θα παρεις το κουβαδακι σου και θα πας σε αλλη παραλιαλες να το πάρω κ μαζι να παρω κ το άβατο εεε αν είναι έτσι τότε οκ μαν
κ καλά κάνει γιατί θα παω σε άλλο σπίτι δεν βλέπεις ούτε καλημέρα δεν μας είπε στο φτύσιμο ενω αλλού μου λένε όλο σοχακο κ σοχακο τα ξέρεις κ εσύ σουπιά άιντε..φοβαται μην σε χασει για αυτο
ρε τη καλημερα να σου πη αφου την κανεις στρειβην δια του αρραβωνος ;) αν δεν σε λεει σοχχακο να την βαλω χερι να σου μιλαει γλυκακ καλά κάνει γιατί θα παω σε άλλο σπίτι δεν βλέπεις ούτε καλημέρα δεν μας είπε στο φτύσιμο ενω αλλού μου λένε όλο σοχακο κ σοχακο τα ξέρεις κ εσύ σουπιά άιντε..
κ χερι μην σ πό κ πόδι να της βάλεις ρε χε χερε τη καλημερα να σου πη αφου την κανεις στρειβην δια του αρραβωνος ;) αν δεν σε λεει σοχχακο να την βαλω χερι να σου μιλαει γλυκα
απο εργαλεια εχουμε ακομη δουλευουνκ χερι μην σ πό κ πόδι να της βάλεις ρε χε χε
στο όριο είσαι μαν κ εσύ γέρος σαν εμένα μην το παίζεις κ τεκνό ρεεεεεεαπο εργαλεια εχουμε ακομη δουλευουν
εγω ειμαι τεκνο μουστογερεστο όριο είσαι μαν κ εσύ γέρος σαν εμένα μην το παίζεις κ τεκνό ρεεεεεε
τασουλη τι γινεται με το γαμο κατ αρχην καλημερα σε ολα τα παιδιαεγω ειμαι τεκνο μουστογερε
δεν βλεπης με τον φουστη θελει να την κανει το λαμογιο πηρα στιρελα ομως καιθα του σιδερωσο την γραβατα εγω και οι φουσκωτοιτασουλη τι γινεται με το γαμο κατ αρχην καλημερα σε ολα τα παιδια
ναι ναι με το μπιμπερό είσαι ακόμη χε χεεγω ειμαι τεκνο μουστογερε
ζηλιαρηηηηηηηηηηηηηναι ναι με το μπιμπερό είσαι ακόμη χε χε
εχω πολλές προτάσεις κ δεν ξέρω ποιά να παρω μαν χε χετασουλη τι γινεται με το γαμο κατ αρχην καλημερα σε ολα τα παιδια
εγω παντως νομιζω εχεις κατασταλαξει ευα μια και σε θελει πολυ το κοριτσι μαςεχω πολλές προτάσεις κ δεν ξέρω ποιά να παρω μαν χε χε
μπα νερά μ κάνει δεν θέλει παππού θέλει Καρυπίδη που είναι τζοβενοοοοεγω παντως νομιζω εχεις κατασταλαξει ευα μια και σε θελει πολυ το κοριτσι μας
ρε εγω δεν παντρευομαι δεν μου αρεσουν τα κοριτσια εσενα γουσταρω που εισαι αντρας βαρβατοςμπα νερά μ κάνει δεν θέλει παππού θέλει Καρυπίδη που είναι τζοβενοοοο
κρύψε λόγια σε πήραν χαμπάρι θα πέσει πολύ ντομάτα ρε το νου σου λέω χε χερε εγω δεν παντρευομαι δεν μου αρεσουν τα κοριτσια εσενα γουσταρω που εισαι αντρας βαρβατος