eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Η απολυτή καύλα να μοιράζεσαι αδηγαφες πρόστυχες ορέξεις με κολασμένες αχόρταγες καμπύλες που ζητούν το πιο τρελό βαθύ ξέσκισμα...
ομορφια μ εσυ!!σε ευχαριστωω
Η απολυτή καύλα να μοιράζεσαι αδηγαφες πρόστυχες ορέξεις με κολασμένες αχόρταγες καμπύλες που ζητούν το πιο τρελό βαθύ ξέσκισμα...
Πάντα προτιμούμε την τρέλα των παθών που προκαλεί μεγίστη καύλα ηδονής για αυτό και έχει διάρκεια ...Άλλη μια αξέχαστη βράδια :-*ομορφια μ εσυ!!σε ευχαριστωω
Πάντα προτιμούμε την τρέλα των παθών που προκαλεί μεγίστη καύλα ηδονής για αυτό και έχει διάρκεια ...Άλλη μια αξέχαστη βράδια :-*
τουμπανο φιλε
Κάθε σου καμπύλη και ένας ξεχωριστός "βιασμός"οι καμπυλες μ στη διαθεση σ παντα μωρο μ
Κάθε σου καμπύλη και ένας ξεχωριστός "βιασμός"
Δεν δίνω σημασία σ' αυτές που μου την πέφτουν... Μόνο σε όσες μου την σηκώνουν....τιμη μου να μου το λεει αυτο ενας αντρας σαν εσενα!και δε μιλω εμφανισιακα.. αλλα σε χαραχτηρα και επιπεδο!
χα χαΔεν δίνω σημασία σ' αυτές που μου την πέφτουν... Μόνο σε όσες μου την σηκώνουν....
χα χα
καλο
Τι πες τωρα πςςςςςς ακούς Καρυπίδη κ εσύ έβγαλες κ ημερομηνία είδες εεεεετιμη μου να μου το λεει αυτο ενας αντρας σαν εσενα!και δε μιλω εμφανισιακα.. αλλα σε χαραχτηρα και επιπεδο!
ρε καλο μηνα ερωτηση κρισιμη 3 φορες εχεις πηδηξει τα τελευταια 30 χρονια?????ρε παιδιά τα λέτε αυτά γιατί είστε μικρή ακόμα εγω είμαι 68 πλέων δεν την καταφέρνω το μωρό θέλει 3 φορές την μέρα καβάλα μπορώ εγω γέρος άνθρωπος να το καταφέρω 3 φορές την μέρα εε θέτε να μείνω στο κρεβάτι εεε
κάπου το ξέρω αυτο γατάκι κάπου το εχω δεικατι απο χθες...
ρε ποιο μπαρ ο γεροπαραλυμενος στο καπη για τσαι ητανΚαλό μήνα γερομπισμπικι...68 λες είσαι αλλά το μπαράκι ..μπαράκι ε;; Με τα ψέματα ούτε η μύτη μα ούτε κ το πουλί μεγαλώνει..μη τρέφεις αυταπάτες...